Våra inredare | Boporten
Boporten Interiör

Våra erfarna och duktiga inredare skräddarsyr en personlig känsla utifrån behov och önskemål. Kontakta oss gärna och berätta vad vi kan göra för er!

Styling inför försäljning

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

KONTAKTA VÅRA INREDARE
Privata hem

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Med Boporten Interiör får ni
alltifrån en inspirationsboost till ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med.

LÄS MER
Nyproduktion och ombyggnad

Att skapa något helt nytt eller en renovering innebär ofta oerhört många beslut. Boporten interiör besitter en gedigen och inarbetad erfarenhet och med oss som projektledare och inom inredningsdesign kan vi hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt.

LÄS MER

Boporten Interiör

Våra inredare

Hanna Konradsson (Inredningsdesigner)
Hanna träffar du som har bokat in en konsultation. Hon går igenom hela bostaden med tips och ideer för att kunna lyfta din bostad. Med en lång erfarenhet inom branschen hjälper hon er med allt ifrån stylingtips till ritningar och design för bland annat kök, badrum och förvaringslösningar.

Hanna är också expert på att hitta lösningar på t.ex trånga utrymmen som hallar och ritar gärna upp platsbyggda lösningar. Då Hanna också har en grym känsla för form och färg så är hon duktig på färgsättning. Ska ni bygga nytt och vill få en helhet på materialvalet? Hanna hjälper även till med möbleringsförslag för både inomhus och utomhus. Ni kanske bara vill få till det lilla extra och sista piffet, då har ni kommit helt rätt. Hon kan givetvis också hjälpa er med homestyling.

Petra Nygren (Inredningsstylist)
Petra träffar du som har bokat en konsultation inför en försäljning, alltså homestyling. Hon hjälper dig med tips och ideér som lyfter fram din bostad. Petra kan både styla upp hela er bostad eller delar av er bostad, dvs en kompletterande homestyling med material från vårt moderna lager.

Kontakta Hanna eller Petra för mer information!

Hanna Konradsson
Hanna Konradsson
Inredningsdesigner
Petra Nygren
Petra Nygren
Inredningsstylist
Nina Lundmark
Nina Lundmark
Inredningsstylist

Går ni i säljtankar eller kanske funderar på vad er bostad är värd? Kontakta Hanna!