Utemiljöer | Boporten
Boporten Interiör

Våra erfarna och duktiga inredare skräddarsyr en personlig känsla utifrån behov och önskemål. Kontakta oss gärna och berätta vad vi kan göra för er!

Styling inför försäljning

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

KONTAKTA VÅRA INREDARE
Privata hem

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Med Boporten Interiör får ni
alltifrån en inspirationsboost till ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med.

LÄS MER
Nyproduktion och ombyggnad

Att skapa något helt nytt eller en renovering innebär ofta oerhört många beslut. Boporten interiör besitter en gedigen och inarbetad erfarenhet och med oss som projektledare och inom inredningsdesign kan vi hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt.

LÄS MER

Homestyling

Utemiljöer

Öka trivsel och värdet på en bostad med en vacker och välkomnande utemiljö! Boporten interiör skräddarsyr utemiljöer med rumskänsla och harmoni.

Det är inte bara hemmet som blir mer ombonat och inbjudande med vackra möbler och en genomtänkt inredning – uteplatsen kan också bli riktigt mysig och trevlig med rätt design. Ett extra vardagsrum sommartid.

Vi hjälper er att skissa upp er nya utemiljö med altan och eventuellt utekök - ja, hela er utemiljö. Vi hjälper givetvis även med att välja era utemöbler. Här kan vi komplettera era egna möbler eller så hjälper vi er med helt nya.

När det är dags att ta ett grepp om utemiljön – kontakta oss!

Utemiljöer