Kontor & företag | Boporten
Boporten Interiör

Våra erfarna och duktiga inredare skräddarsyr en personlig känsla utifrån behov och önskemål. Kontakta oss gärna och berätta vad vi kan göra för er!

Styling inför försäljning

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

KONTAKTA VÅRA INREDARE
Privata hem

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Med Boporten Interiör får ni
alltifrån en inspirationsboost till ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med.

LÄS MER
Nyproduktion och ombyggnad

Att skapa något helt nytt eller en renovering innebär ofta oerhört många beslut. Boporten interiör besitter en gedigen och inarbetad erfarenhet och med oss som projektledare och inom inredningsdesign kan vi hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt.

LÄS MER

Homestyling

Kontor, företag & restaurang

Boporten interiör utför inredning och planering av kommersiella utrymmen i alltifrån kontorsutrymmen och kontorslokaler till mer omfattande interiör konceptutveckling.

Projekten skräddarsys utifrån just er verksamhets profil, budskap och image. Vi tar hänsyn till ergonomi och arbetsmiljö, målgrupp och design för att skapa ett helhetsintryck som speglar ert företag på bästa sätt.

Vad behöver ni hjälp med? Kontakta oss så tar vi ett första möte och går igenom era behov och önskemål.

Kontor och företag