Privata hem | Boporten
Boporten Interiör

Våra erfarna och duktiga inredare skräddarsyr en personlig känsla utifrån behov och önskemål. Kontakta oss gärna och berätta vad vi kan göra för er!

Styling inför försäljning

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

KONTAKTA VÅRA INREDARE
Privata hem

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Med Boporten Interiör får ni
alltifrån en inspirationsboost till ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med.

LÄS MER
Nyproduktion och ombyggnad

Att skapa något helt nytt eller en renovering innebär ofta oerhört många beslut. Boporten interiör besitter en gedigen och inarbetad erfarenhet och med oss som projektledare och inom inredningsdesign kan vi hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt.

LÄS MER

Homestyling

Privata hem

Saknas den röda tråden hemma? Ibland saknar man en viss sorts energi, har lust att byta ut stora delar av möblemanget eller har svårt att välja färger som passar. Boporten Interiör erbjuder såväl en inspirationsboost och ett par erfarna ögon att bolla tankar och idéer med!

Hur går det till? Frågor och val blir snabbt många. Ibland räcker det att möblera om, tillföra mer belysning, tapetsera hallen eller bara uppdatera med nya inredningsdetaljer. Många av våra kunder har flyttat in i sitt hem, bott något år, men känner att det är svårt att få ihop helheten. Vi startar upp med en grundlig analys där era behov står i fokus, därefter återkommer vi med offert. Vi ger ett övergripande inredningsförslag med skisser och prover och även inköpslista vart ni kan köpa in allt ni behöver. Vi kan hjälpa till med alla inköpen, ni bestämmer hur mycket hjälp ni vill ha.

Boporten interiör hjälper till hela vägen eller i delar av projektet, allt beroende på önskemål. Vår uppgift är att få till “den där känslan” som gör bostaden extra trivsam och personlig!

Tveka inte att kontakta oss för bolla tankar och idéer!

Privata hem