Våra uppdrag | Boporten
Boporten Interiör

Våra erfarna och duktiga inredare skräddarsyr en personlig känsla utifrån behov och önskemål. Kontakta oss gärna och berätta vad vi kan göra för er!

Styling inför försäljning

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

KONTAKTA VÅRA INREDARE
Privata hem

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Med Boporten Interiör får ni
alltifrån en inspirationsboost till ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med.

LÄS MER
Nyproduktion och ombyggnad

Att skapa något helt nytt eller en renovering innebär ofta oerhört många beslut. Boporten interiör besitter en gedigen och inarbetad erfarenhet och med oss som projektledare och inom inredningsdesign kan vi hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt.

LÄS MER

Boporten Interiör

Referensuppdrag

Här finns ett urval referensobjekt från uppdrag vi har haft förmånen att jobba med. Tveka inte att kontakta oss för fler referenser och uppslag!

Vindsvåning

Styling vindsvåning - optimala ettan

Det viktiga då vår stylist hade uppdraget att inreda denna vindsvåning var att visa funktionen för en enrummare och hur man som ny ägare till denna bostadsrätt kan planera ytorna på bästa sätt. Den skulle även rikta sig mot olika åldrar då den ligger mitt emellan universitetsområdet och city i Umeå. Bostaden var helt tom så vår inredare har adderat alla möbler och detaljer för att göra lägenheten redo för visning.

Fabriksgatan

Styling fabriksgatan - nyproduktion

Denna bostad var vid försäljningstillfället en nyproduktion och helt tom. Vår stylist började med att åka dit för att bilda sig en uppfattning inför planeringen av stylingen. Därefter börjar stylingen med alltifrån möbelfrakt till att placera ut ljusstakar och plädar.

Clockwork

Clockwork i Umeå AB - kontor

Vi fick förmånen att inreda kontoret till rekryteringsföretaget Clockwork i Umeå AB. Fokus var att utifrån deras färger, värdeord och glada varumärke skapa en helhet utifrån befintligt möblemang. Grunden och möblerna fanns där, men den röda tråden i detaljer och inredning saknades. Ett fint resultat där vi hoppas att Clockwork ska trivas och fortsätta drivas av sina ledord; people, passion, power.

Inredningskoncept skulle framhäva att de värnar om sina relationer, är ett glatt gäng som trivs ihop och älskar det de gör! Alla jobbsökande ska känna sig välkomna, kunna slå sig ner bekvämt och invänta sitt möte. Väl inne i samtalsrummen är det mjuka toner, fokus ligger på samtalet mellan kund och rekryterare. Som rekryterare kan man även välja rum efter behov – avslappnat i fåtöljer eller mer upprätt vid ett runt bord.

Vi valde även att jobba med rumsavdelare i tyg och med hyllor. Ett enkelt sätt för att kunna förändra ytorna och skapa förutsättningar till avskildhet i det stora öppna kontorslandskapet.

Boporten Interiör är glada att för att vi fick möjligheten att hjälpa detta positiva gäng till en trivsam arbetsmiljö med mer dold förvaring och en fin röd tråd!

Brandkonsulten

Brandkonsulten AB - kontor

Vi har haft äran att jobba med Brandkonsulten och hjälpt dom med deras kontor i Umeå, Stockholm och Göteborg.

Boporten Interiör har tagit fram ett interiör koncept som skulle bygga vidare på Brandkonsultens befintliga möblemang, skapa sociala utrymmen, funktion och en röd tråd som speglade företagets vision. Ett av deras främsta mål är att vara det självklara valet för såväl medarbetare som kunder. Det sociala rummet skulle därför vara genomtänkt, funktionellt, inbjudande och representativt.

Materialen vi tog fram är anpassade för en hållbar vardag hos företaget med hänsyn till såväl arbetsmiljö, besökare, barn och hundar som ibland följer med till kontoret. Vi adderade också personliga detaljer för att medarbetarna ska kunna koppla av och umgås efter en arbetsdag. Spel, böcker utvalda efter medarbetarnas intressen, ritpennor etc fick en central plats.

På Umeåkontoret har huset karaktär och tidsepok varit vägledande och lokalerna har anpassats utifrån detaljer som vi fann under projektets gång. T ex de vackra timmerväggarna som lämnats synliga och original golvet som slipats fram. Mat- och umgänges ytorna är placerade mot Vänortsparken för att få en härlig utsikt under luncherna. Vi skapade även praktiska förvaringslösningar och utnyttjade alla ytor för att skapa optimala flöden under en arbetsdag.