Samarbetspartners | Boporten
Boporten Interiör

Våra erfarna och duktiga inredare skräddarsyr en personlig känsla utifrån behov och önskemål. Kontakta oss gärna och berätta vad vi kan göra för er!

Styling inför försäljning

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

KONTAKTA VÅRA INREDARE
Privata hem

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Med Boporten Interiör får ni
alltifrån en inspirationsboost till ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med.

LÄS MER
Nyproduktion och ombyggnad

Att skapa något helt nytt eller en renovering innebär ofta oerhört många beslut. Boporten interiör besitter en gedigen och inarbetad erfarenhet och med oss som projektledare och inom inredningsdesign kan vi hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt.

LÄS MER

Boporten Interiör

Samarbetspartners

Boporten är en lokal aktör och det är viktigt för oss att lyfta fram och hitta samarbeten med det lokala näringslivet i Umeå. Här är ett urval av våra partners.

GH Snickeri
Familjeföretag som grundades 1980 av Gunnar Holmgren. Levererar högkvalitativt inredning till butiker, kontor, restauranger, kommuner, landsting, övrig offentlig miljö och privatpersoner.

Holm Bygg & Måleri
Familjeföretag som grundades 1989 av Olle Holm. Fullserviceföretag inom bygg & måleri, jobbar mot såväl företag som privatpersoner med varierande uppdrag.

AT Home
Trendig inredningsbutik med handplockat sortiment på Kungsgatan i Umeå. Här hittar du allt för att göra ditt hem mer trivsamt. Stort och smått i olika prisklasser. Perfekt presentbutik.

Våra samarbetspartners