Inredning på distans | Boporten
Boporten Interiör

Våra erfarna och duktiga inredare skräddarsyr en personlig känsla utifrån behov och önskemål. Kontakta oss gärna och berätta vad vi kan göra för er!

Styling inför försäljning

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

KONTAKTA VÅRA INREDARE
Privata hem

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Med Boporten Interiör får ni
alltifrån en inspirationsboost till ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med.

LÄS MER
Nyproduktion och ombyggnad

Att skapa något helt nytt eller en renovering innebär ofta oerhört många beslut. Boporten interiör besitter en gedigen och inarbetad erfarenhet och med oss som projektledare och inom inredningsdesign kan vi hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt.

LÄS MER

Homestyling

Inredning på distans

För stora och små inredningsprojekt på distans kan vi såklart även i det bistå med vår expertis. Vi sätter oss in i projektet med hjälp av information och foton från platsen, kanske en facetime konsultation. Därefter sammanställer vi ett inredningsförslag utifrån önskemål. Förslaget levereras som en moodboard – med färgsättning, material och inköpslista.

Vi kan även hjälpa till med helhetsgreppet som att rita köket och hjälpa er med alla materialval om ni så önskar. Vi inreder just nu ett hus i Spanien och vi inreder många fjäll och sommarstugor så att ni får den rätta känslan som ni önskar. Vi är lyhörda till alla era behov. I fjällen är det viktigt med förvaring så vi har många fiffiga lösningar som även fungerar för trängre utrymmen.

Kontakta oss så bollar vi idéer som ska förverkligas!

Inredning på distans

Inredning på distans