Nyproduktion, ombyggnad & renovering | Boporten
Boporten Interiör

Våra erfarna och duktiga inredare skräddarsyr en personlig känsla utifrån behov och önskemål. Kontakta oss gärna och berätta vad vi kan göra för er!

Styling inför försäljning

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

KONTAKTA VÅRA INREDARE
Privata hem

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Med Boporten Interiör får ni
alltifrån en inspirationsboost till ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med.

LÄS MER
Nyproduktion och ombyggnad

Att skapa något helt nytt eller en renovering innebär ofta oerhört många beslut. Boporten interiör besitter en gedigen och inarbetad erfarenhet och med oss som projektledare och inom inredningsdesign kan vi hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt.

LÄS MER

Homestyling

Ska ni bygga nytt, göra en större renovering eller ombyggnation?

Att skapa något helt nytt eller att renovera innebär många beslut, det är lätt att tappa överblicken och slutligen riskerar man att drömprojektet inte alls blir som man hade tänkt sig. Boporten interiör har en gedigen erfarenhet och med oss som projektledare vid rodret blir resan att förverkliga drömprojektet trygg – oavsett om det gäller större eller mindre byggprojekt.

Vi kan hjälpa till med allt från materialval till en optimal planlösning så ni får en bra helhetskänsla som även ger er bäst förutsättningar till ett högsta marknadsvärde. Här samarbetar vi med våra duktiga fastighetsmäklare och kan även erbjuda er en värdering till banken så ni kan finansiera era byggplaner.

Ska ni köpa en nyproducerad lägenhet?

Vid köp av er nyproducerade bostadsrätt på ritning så blir valen ofta många och ibland svåra. Vi hjälper er med alla tillval och även om ni vill och får göra förändringar i ritning. Vår inredare Hanna har mångårig erfarenhet att rita kök och ändra i planritningar.

Ni kan kontakta oss för en konsultation så kommer vi med en offert utifrån van ni vill ha hjälp med. Även här arbetar vi med våra fastighetsmäklare som ger er råd vad det är värt att satsa på för tillval som i slutändan göra att din bostad blir värd mer.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Nyproduktion & ombyggnad