Kostnadsfri värdering | Boporten
Kostnadsfri värdering

Går du i säljtankar? Vi erbjuder en kostnadsfri värdering oavsett
om du bestämt dig för att sälja nu eller bara är nyfiken.

Vad betyder underhand?

Alla bostäder presenteras inte på den öppna marknaden, varför och hur gör man för att få tillgång till dessa objekt? Vill du veta mer om underhand och vad du kan göra – klicka vidare här!

LÄS MER
Bäst förberedd gör bäst bostadsaffär

Beslutsångest? Ingen fara. Fota upp din bostad med oss redan nu – sälj sen när du är redo. Vi har ett fint erbjudande för dig som vill göra dig startklar. Hör av dig så berättar vi mer!

LÄS MER

Kostnadsfri värdering

Vi sätter värde på ditt hem.

Går du i säljtankar? Vi erbjuder en kostnadsfri värdering oavsett om du bestämt dig för att sälja nu eller bara är nyfiken.

Bostadens värde baseras på rådande marknadsläge och tidigare försäljningar av liknande bostäder i området. Läge, storlek, skick och potential är också faktorer som påverkar värderingen.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för en fri muntlig värdering av din bostad. Du förbinder dig inte till någonting i samband med en bostadsvärdering.

Fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss inom kort.

Så får du din bostad värderad

  • Fyll i dina uppgifter.
  • Boporten kontaktar dig och bokar in en tid för värdering.
  • En av våra mäklare kommer hem till dig och ni går tillsammans igenom bostaden.
  • Du får en muntlig värdering på plats i samband med besöket.
STYLING INFÖR FÖRSÄLJNING

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

LÄS MER
VAD BETYDER EN ERFAREN MÄKLARE FÖR AFFÄREN?

Med en erfaren och kompetent mäklare blir startsträckan kortare och hela resan fram till mål behagligare. Lyhördhet, bra kommunikation och att du verkligen känner att mäklaren vill göra skillnad för just dig är viktigt. Läs på, hör dig för och välj med omsorg!

LÄS MER