Gör dig startklar | Boporten
Gör dig startklar

Beslutsångest? Ingen fara. Fota upp din bostad med oss redan nu – sälj sen när du är redo. Vi har ett fint erbjudande för dig som vill göra dig startklar. Hör av dig så berättar vi mer!

En trygg och lyckad försäljning

En bostadsaffär är både en känslomässig resa och ett stort ekonomiskt beslut – vi finns med hela vägen till mål med fast och mjuk hand!

LÄS MER
Vad betyder en erfaren mäklare för affären?

Med en erfaren och kunnig mäklare blir startsträckan kortare och hela kundresan behagligare, såväl i den ömsesidiga kommunikationen som att tillsammans komma i mål med affären. Välj med omsorg!

LÄS MER
Hur värderar man en bostad?

Location, location, location brukar det sägas. Med en erfaren och kunnig fastighetsmäklare vid din sida är vägen till en lyckad affär stabil. Hör av dig så berättar vi mer!

LÄS MER

Gör dig startklar

Bäst förberedd gör bäst bostadsaffär.

Plötsligt dyker den där drömbostaden upp eller tajmingen att flytta uppenbarar sig – att göra sig startklar innebär att du är väl förberedd inför nästa bostadsaffär. Allt blir mycket enklare och allt går betydligt snabbare sen när du väl bestämt dig.

Vi gör en individuellt upprättad marknadsplan och en tänkt tidsplan inför en framtida försäljning av din bostad och samråd med din mäklare hos oss bestämmer ni i vilken omfattning din bostad ska förberedas. Kanske behövs förbättringsarbeten, styling och/eller fotografera i god tid så att allt annonsmaterial är klart.

När det sedan är dags att sälja trycker vi på startknappen och då finns alla goda förutsättningar på plats för en lyckad bostadsaffär!

Rätt som det är visar det sig att vi också känner till ett annat objekt som är precis vad du letar efter i ditt nästa boende.
Låt oss därför höras så att du kan berätta mer om dina tankar och funderingar – tillsammans hittar vi en bra plan!

Kontakta oss
STYLING INFÖR FÖRSÄLJNING

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

LÄS MER
BOPORTEN INTERIÖR

Drömmer du om ett hem där alla rum har en helhetskänsla och som funkar ihop med er livsstil? Oavsett om du behöver hjälp med styling, få till det där sista i ditt hem eller ska renovera och behöver hjälp med alltifrån ritningar, platsbyggda garderober eller någon som leder hela projektet – ta hjälp av Boporten Interiör!

Besök Boporten Interiör

Låter det bra?

Låt oss höras och se hur vi kan hjälpa just dig!
Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart som möjligt till dig.