Våra tjänster | Boporten
Boporten Interiör

Våra erfarna och duktiga inredare skräddarsyr en personlig känsla utifrån behov och önskemål. Kontakta oss gärna och berätta vad vi kan göra för er!

Styling inför försäljning

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

KONTAKTA VÅRA INREDARE
Privata hem

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Med Boporten Interiör får ni
alltifrån en inspirationsboost till ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med.

LÄS MER
Nyproduktion och ombyggnad

Att skapa något helt nytt eller en renovering innebär ofta oerhört många beslut. Boporten interiör besitter en gedigen och inarbetad erfarenhet och med oss som projektledare och inom inredningsdesign kan vi hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt.

LÄS MER

Homestyling

Homestyling inför
försäljning av bostad

Homestyling går ut på att skapa en miljö som redan vid första intrycket attraherar köparen. Genom styling lyfts bostadens potential och fördelar fram. En bra homestyling lockar fler besökare till visning vilket i sin tur inbringar att bostaden ofta säljs snabbare och till ett högre pris. Med rätt styling skapar vi tillsammans bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Stylingkonsultation

Säljer ni er bostad med Boporten erbjuder vi alltid en timmes homestylingkonsultation. Stylisten besöker er bostad och går igenom er bostad och hur ni ska tänka inför fotografering och visning. Ni får värdefulla tips och råd hur ni kan styla – exempelvis som kan adderas eller plockas bort för att skapa rätt känsla.

Allt för att lyfta fram er bostad på bästa sätt ur ett försäljningsperspektiv. Vi arbetar tillsammans på åtgärder som ni själva utför.

Kompletterande styling

Kompletterande homestyling passar er som har ett möblerat hem men skulle behöva addera detaljer t ex belysning, mattor, tavlor, dekor – allt som sammantaget skapar en bra helhetskänsla och rätt förutsättningar för en bra bild.

Vår stylist gör ett besök hos er och går igenom vad som skulle behöva adderas och/eller ändras i bostaden. Därefter väljer stylisten ut textilier, växter och andra inredningsdetaljer som sätter rätt prägel i just er bostad. I denna tjänst ingår att ni får disponera inredningsdetaljerna fram till dess att bostaden är såld.

Helstyling

Helstyling innefattar en komplett inredning av en tom bostad med möbler, textiler, blommor, belysning, konst och allt däremellan. Allt är givetvis anpassad efter vilket typ av bostad ni har och vilken tänkbar målgrupp vi ska uppnå.

Helstyling med extra allt

Denna tjänst passar både er som precis köpt en ny bostad och er som vill göra en förändring i er befintliga. Boporten har möjlighet att erbjuda totalentreprenad där vi kan hjälpa till med alltifrån planritningar, design av möbler, platsbyggda garderober, färgsättning, möblering, belysning till upphandling och projektledning av underleverantörer såsom snickare, målare, elektriker etc. Vi anpassar och skräddarsyr denna tjänst efter era specifika behov och önskemål. Här finns inga gränser. Vi hjälper även till med bortforsling av gamla möbler om så önskas.

Kontakta oss och berätta vad vi kan göra för er!