För dig som bygger bostäder - Nyproduktion | Boporten
För dig som bygger bostäder

Boporten hjälper er genom erfarenhet, strategier och stor lokal kännedom att maximera värdet på er produkt, stärka ert varumärke och se till att era köpare blir nöjda och lojala.

En trygg och lyckad försäljning

En bostadsaffär är både en känslomässig resa och ett stort ekonomiskt beslut – vi finns med hela vägen till mål med fast och mjuk hand!

LÄS MER
Vad betyder en erfaren mäklare för affären?

Med en erfaren och kunnig mäklare blir startsträckan kortare och hela kundresan behagligare, såväl i den ömsesidiga kommunikationen som att tillsammans komma i mål med affären. Välj med omsorg!

LÄS MER
Hur värderar man en bostad?

Location, location, location brukar det sägas. Med en erfaren och kunnig fastighetsmäklare vid din sida är vägen till en lyckad affär stabil. Hör av dig så berättar vi mer!

LÄS MER

För dig som bygger bostäder

Nyproduktion - något helt annat.

Alla våra nyproduktionsprojekt är olika, när vi får möjlighet är vi gärna är med från start. Vi utvärderar byggnadens läge, är ibland med och hittar den bäst lämpade arkitekten och ser till att värdet i varje lägenhet maximeras. Vi tar alltid ut svängarna när vi hjälper byggherrarna att konceptualisera projektet, vare sig det ligger mitt i stan eller där det tidigare aldrig byggts. Vi har dessutom egen inredningsarkitekt så ni kan få hjälp med tillval och materialval för att nå ytterligare ett steg. På det här sättet kan vi ta nyproduktionen till en annan nivå i Umeå.

Nyproduktionsmarknaden skiljer sig på många punkter från den traditionella fastighetsmarknaden. Ett byggbolag ställer helt andra krav på sin mäklarparter än privatkunder och arbetssättet skiljer sig från den traditionella marknaden, därför är alla våra mäklare som arbetar med nyproduktion utbildade och har lång erfarenhet av nyproduktion.

Vi arbetar alltid i team av minst två stycken för att alltid finnas tillgänglig för kunderna. De är vana att arbeta långsiktigt och har kompetensen att fokusera just på er, som byggherre. Vi hjälper er genom erfarenhet, strategier och stor lokal kännedom att maximera värdet på er produkt, stärka ert varumärke och se till att era köpare blir nöjda och lojala. Vi har dessutom Umeås bästa skyltfönster för exponering och bästa lokalen för kundevent och säljstarter.

För mer information om vårt arbetssätt, kontakta Sara Stenlund, VD, på telefon 070-325 00 15.

STYLING INFÖR FÖRSÄLJNING

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

LÄS MER
BOPORTEN INTERIÖR

Drömmer du om ett hem där alla rum har en helhetskänsla och som funkar ihop med er livsstil? Oavsett om du behöver hjälp med styling, få till det där sista i ditt hem eller ska renovera och behöver hjälp med alltifrån ritningar, platsbyggda garderober eller någon som leder hela projektet – ta hjälp av Boporten Interiör!

Besök Boporten Interiör