Att köpa nyproduktion - Nyproduktion | Boporten
Att köpa nyproduktion

Skinande golv, nymålade väggar, ultramoderna vitvaror... allt är oanvänt och fräscht, utan en enda repa eller skavank!

En trygg och lyckad försäljning

En bostadsaffär är både en känslomässig resa och ett stort ekonomiskt beslut – vi finns med hela vägen till mål med fast och mjuk hand!

LÄS MER
Vad betyder en erfaren mäklare för affären?

Med en erfaren och kunnig mäklare blir startsträckan kortare och hela kundresan behagligare, såväl i den ömsesidiga kommunikationen som att tillsammans komma i mål med affären. Välj med omsorg!

LÄS MER
Hur värderar man en bostad?

Location, location, location brukar det sägas. Med en erfaren och kunnig fastighetsmäklare vid din sida är vägen till en lyckad affär stabil. Hör av dig så berättar vi mer!

LÄS MER

Att köpa nyproduktion

Att vara den första som flyttar in i en helt ny lägenhet eller ny hus är drömmen för många.

Skinande golv, nymålade väggar, ultramoderna vitvaror... allt är oanvänt och fräscht, utan en enda repa eller skavank! Du behöver inte fundera på att måla om eller tapetsera på många år, eller oroa dig för att tvättmaskinen kommer bytas ut snart. Ofta har du dessutom chans att påverka valet av material och färgsättning i lägenheten eller villan – och ibland till och med planlösningen. Dessutom säljs nyproduktion ofta till fast pris, vilket många ser som en fördel - att man slipper budgivningsprocessen. När det gäller hus/radhus blir oftast lagfartskostnaden också lägre och fastighetskatten är helt fri de första 15 åren.

Våra nyproduktionsprojekt
STYLING INFÖR FÖRSÄLJNING

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

LÄS MER
BOPORTEN INTERIÖR

Drömmer du om ett hem där alla rum har en helhetskänsla och som funkar ihop med er livsstil? Oavsett om du behöver hjälp med styling, få till det där sista i ditt hem eller ska renovera och behöver hjälp med alltifrån ritningar, platsbyggda garderober eller någon som leder hela projektet – ta hjälp av Boporten Interiör!

Besök Boporten Interiör