Kontakta oss - Boporten
Kontakta oss

När ni står inför ert livs kanske största och absolut viktigaste affär, både känslomässigt och ekonomiskt, vill Boporten finnas där som en trygg och hjälpande hand! Vi är en fristående och lokal mäklarbyrå med gedigen erfarenhet och ett nästintill oslagbart kontaktnät.

Kontakta oss

Vår dörr står öppen. Ta gärna kontakt med oss!

Boporten ligger ständigt i framkant och på en ledande position som den mest anlitade mäklarbyrån i Umeå. När ni anlitar oss på Boporten får ni inte bara fastighetsmäklare med kompetens, erfarenhet och stort hjärta – vi älskar vårt jobb och vi älskar bostäder! Små, stora, begagnade, nyproduktion, villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter – oavsett vad ni står inför hjälper vi er i Umeå med omnejd.

Vi har kontor i Umeå och Nordmaling. Mer information om våra kontor hittar du nedan.

Umeå

Umeå
Storgatan 42
903 26 Umeå
090-14 56 10
Öppettider
Måndag–torsdag 09–17 Fredag 09–16
Lunchstängt 12–13 alla dagar

Nordmaling

Nordmaling
Kyrkogatan 1 C
914 33 Nordmaling
0930-77 34 34
Öppettider
Onsdag 10–15

Söker du en specifik mäklare?

Klicka på länken nedan för att se alla våra fastighetsmäklare.

Visa fastighetsmäklare
HUR VÄRDERAR MAN EN BOSTAD?

Fastighetsmäklarens kunskap och erfarenhet om orten tillsammans med det aktuella läget på fastighetsmarknaden är grunden. Men det är flera parametrar som ska vägas in vid en värdering, inte minst statistik (ortsprismetod). Så hur vet man att man får rätt värdering? Med en etablerad fastighetsmäklare vid sin sida!

LÄS MER
GÖR DIG STARTKLAR NU – SÄLJ SENARE

Fota upp din bostad med oss – sälj sen när du är redo. Om du gör dig startklar nu är du redo att slå till när din drömbostad dyker upp. Vi har ett fint erbjudande för dig som vill göra dig startklar, i det ingår bland annat en individuellt upprättad marknadsplan och tidsplan inför en framtida försäljning – hör av dig så berättar vi mer!

LÄS MER
BOPORTEN INTERIÖR

Drömmer du om ett hem där alla rum har en helhetskänsla och som funkar ihop med er livsstil? Oavsett om du behöver hjälp med styling, få till det där sista i ditt hem eller ska renovera och behöver hjälp med alltifrån ritningar, platsbyggda garderober eller någon som leder hela projektet – ta hjälp av Boporten Interiör!

Besök Boporten Interiör