Om Boporten Interiör - Boporten
Boporten Interiör

Våra erfarna och duktiga inredare skräddarsyr en personlig känsla utifrån behov och önskemål. Kontakta oss gärna och berätta vad vi kan göra för er!

Styling inför försäljning

Är det lönsamt att anlita en inredare inför försäljning? Ja, det är det! Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och styling är dessutom avdragsgillt. Vår specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika som sticker ut i mängden. Behöver du hjälp?

KONTAKTA VÅRA INREDARE
Privata hem

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Med Boporten Interiör får ni
alltifrån en inspirationsboost till ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med.

LÄS MER
Nyproduktion och ombyggnad

Att skapa något helt nytt eller en renovering innebär ofta oerhört många beslut. Boporten interiör besitter en gedigen och inarbetad erfarenhet och med oss som projektledare och inom inredningsdesign kan vi hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt.

LÄS MER

Boporten Interiör

Om Boporten Interiör

Drömmer ni om ett hem där hela bostaden har en helhetskänsla och som funkar ihop med er livsstil?

Vår inredningsfilosofi är att ett hem ska vara smakfullt, personligt, funktionellt och praktiskt. Med hjälp av Boporten Interiör får du hjälp med allt från en enklare ommöblering, måttbeställda möbler till en komplett renovering – hela vägen från planritning till ett färdigt hem. Boporten interiör utformar miljöer för privatpersoner och företag samt homestyling inför visning och försäljning.

Vi är redo för nästa projekt – kontakta oss så skapar vi magi tillsammans!

Boporten Interiör