Styling inför försäljning | Boporten
Styling inför försäljning

Styling inför försäljning

Det blir allt mer vanligt med homestyling inför försäljning av en bostad och många undrar om det är lönsamt att anlita en inredare. Svaret är ja!

Med en professionell homestyling kan värdet på din bostad öka markant. Och glöm inte – styling inför försäljning är avdragsgill. 

Boporten interiörs specialitet är att anpassa bostaden för rätt målgrupp och lyfta fram det unika så att boendet sticker ut i mängden. Stylingen ska visa möjligheter, presentera ytor och funktioner på ett inspirerande sätt för en tänkt köpare. Med rätt möblering, detaljer, rensa och plocka undan, addera färska blommor och tända ljus kommer man väldigt långt. Här bjuder vi på lite fler tips;

Tänk på proportionerna – De som kommer på visning vill inte att bostaden ska kännas trång, oavsett storlek. Skapa ett naturligt flöde, det ger genast en bra känsla i bostaden.

Bra och behaglig belysning – Belysning är så mycket mer än en snygg inredningsdetalj. Arbetsbelysning, allmänbelysning, stämningsbelysning och punktbelysning är alla viktiga. Rikta ljus på det som ska framhävas, se till att varje rum har bra belysning i taket och undvik mörka hörn genom att placera ut flera mindre lampor.

Växter skapar liv i ett hem – Man kan nästan inte ha för mycket växter och grönt hemma. Färska blommor piggar upp inredningen och fräschar till luften.

Speglar – Speglar i ett rum är inte bara ett fint smycke, en större spegel skapar rymd och gör att rummet upplevs större.

Glöm inte mattorna – En ljus matta gör att rummet upplevs större och en matta under matbordet ger en ombonad känsla.

← Tillbaka till stories