Vad betyder en erfaren mäklare för affären? | Boporten
Vad betyder en erfaren mäklare för affären?

Vad betyder en erfaren mäklare för affären?

”Mitt hem är min borg.” Det uttrycket säger mycket om hur många av oss ser på vårt boende. Hemmet utgör kärnan i våra liv och är en stor del av vår grundtrygghet. Vi är därför mycket angelägna om att allt ska bli rätt när vi säljer eller köper våra bostäder. 

Den som säljer sin bostad vill ha ett bra pris och den som köper vill göra en bra affär, där man anser att det pris man betalar speglar vad man får för pengarna. Men vad händer när ett samhälle plötsligt drabbas av en kris t ex en pandemi eller ekonomisk kris? En fundamental osäkerhet smyger sig på. Vad händer med bostadspriserna? Vilken väg tar räntorna? Ska jag sälja idag eller imorgon? Det vi ofta saknar när vi känner oss osäkra är just information och kunskap. I sådana lägen är en erfaren och kompetent mäklare en ovärderlig tillgång. 

När man väljer mäklare är en av dom viktigaste parametrarna trygghet. Som kund ska du kunna känna förtroende, att din mäklare har förmågan att vara lyhörd, kunna identifiera specifika behov och vara flexibel inför önskemål. Somliga föredrar saklighet och fakta, andra känner sig osäkra och har svårare att ta beslut och den del vill snabbt komma till avslut. Med rätt mäklare blir startsträckan kortare och hela den gemensamma resan fram till mål behagligare.

I oroliga tider blir skillnaden än mer tydlig, utmanande omständigheter kräver betydligt mer av mäklaren. På Boporten känner vi oss både trygga med och stolta över att vi vet att vi kan leverera – såväl i goda som i oroliga tider. Vår gedigna erfarenhet och lokalkännedom har tagit oss dit vi är idag.

← Tillbaka till stories