Vad betyder underhand? | Boporten
Vad betyder underhand?

Vad betyder underhand?

Alla bostäder presenteras inte på den öppna marknaden, anledningen kan vara att säljaren önskar en mer diskret försäljningsprocess. Försäljningen går ofta snabbare och samtidigt undviker man exponering om det inte känns bekvämt att visa upp sitt hem offentligt.

När vi förmedlar en bostad siktar vi normalt sett mot maximal exponering via våra sociala medier, Hemnet och traditionella medier. Av erfarenhet vet vi dock att det finns olika skäl till att vilja ha en mindre publik vid försäljningen av sitt hem. Fastighetsmäklaren väljer istället ut ett flertal spekulanter från kundregistret som bostaden kan presenteras för. 

Boporten förmedlar årligen flest antal bostäder i Umeå och har därför kunnat bygga upp ett mycket starkt spekulantregister, vilket i många fall kan vara helt avgörande för affären. Vi arbetar aktivt med vårt register för varje område och uppdaterar löpande med aktuella kontakter. 

Den som vill sälja underhand med oss kan känna sig trygg med att vi har rätt köpare tillgänglig och den som aktivt letar efter en ny bostad och är registrerad i vårt spekulantregister får tillgång till väl utvalda objekt. Win-win.

Kontakta oss för mer information!

← Tillbaka till stories