Stubbskärsvägen 22, Obbola - Boporten
Stubbskärsvägen 22

Obbola

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Obbola

Stubbskärsvägen 22

Friliggande villa - 4 rok, 120 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Obbola 22:221
Typ: Friliggande villa
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 120 kvm
Tomtarea: 1950 kvm
Byggår: 2019
Byggnadstyp: 1-plans villa

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: plåt
Utvändiga plåtarbeten: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Enskilt avlopp. Enskilt reningsverk med slamtömning 1ggr/år och service 1 ggr/år.
Uppvärmning: Nibe luftvärmepump och Kamin

TV- och internetanslutning

Internet: Umeå Energi

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 58 673 kr/år.

Uppvärmning: 54 463 kr/år.

Renhållning: 2 170 kr/år.

Vatten och avlopp: 2 040 kr/år.

Huvudsäkring 20 A. Uppvärmningskostnaden beräknas på Rörligt pris hos Umeå Energi. 110,90 öre/kWh.
I uppvärmningen ingår hushållselen.
Viktavgift tillkommer på hushållsavfallet.
Slamtömning 1 gång/år.
I uppvärmningen ingår även gästhuset och förrådsdelen och ägarna bor året runt.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 4 157 000 SEK (fastställt avseende år 2021).

Taxeringsvärde byggnad: 2 480 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 1 677 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 2019

Pantbrev finns. Totalt belopp: 2 517 000 SEK.

Tomt

Servitut

Rättigheter-förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 2480K-16/187.1

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Obbola GA:22 ändamål: Vägar

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Stubbskärsvägen 22

Nu finns det! Boendet med strandläge där du inte behöver välja bort något. Ett hem som efter mycket högt ställda krav på utförande och material nu väntar på dig. Med genomgående högkvalitativa materialval och skräddarsydd design för den kräsna köparen. Dessutom har nuvarande ägare med varsam hand förfinat och förgyllt bostaden med vackra attribut och smakfull inredning. Det blir inte mer havsnära än så här. Fönster som pekar åt såväl söder som väster och knappt 10 meter till strandkanten. På fantastiska Stubbskärsvägen 22 möts du av en fantastisk tomt, skulle säga områdets både största och finaste läge. På tomten har du fina klipphällor. Husen är ligger bra på tomten och är fint kalibrerade mot utsikten och vattnet. Tomten är förövrigt helt insysnkyddad. Utsikten från tomten och husen är helt fantastiskt och solen den lämnar er aldrig. Vid bryggan kan ni anlägga båten eller bara ta ett dopp. Bra båtdjup.

Hemmet fullkomligt badar i solljus! Interiört överraskas du av golvvärme i samtliga rum, påkostade materialval och en väldisponerad planlösning.120 kvadratmeter stort och med tre riktigt bra sovrum. Ditt vardagsrum sträcker sig över många kvadratmeter och Köket, från Ballingslöv, ligger i öppen planlösning till nyss nämnda rum och är extrautrustat med utsikter som imponerar även på de mest bortskämda gästerna. På gården finns även ett gästhus på ca 55 kvm med ett fantatsiskt inglasat uterum samt ett stort förråd på ca 32 kvm. Allt för att bo bekvämt året runt!

Beskrivning

Rumsbeskrivningar: Välkommen in till ett hem utöver det vanliga. I hallen sätter du fötterna på klinkergolv som liknar ett snyggt plankgolv och dessa återfinns i hemmets alla rum, vilket ger ett fint helhetsintryck. Genomgående för bostaden är behaglig golvvärme. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder och skor samt bra förvaring i dubbel skjutdörrsgarderob.

Vi följer ljuset och stiger in i sällskapsrummet som ligger med öppen planlösning till köket. Här samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten!

Det är här vi får det bekräftat, läget är svårslaget! På en helt perfekt höjd med känslan av att vi går på vatten. Fina högkvalitativa material- och färgval, allt för att förstärka det otroliga ljusinsläppet. Fönster i tre väderstreck ger verkligen en ytterligare dimension till rummet. Hela huset har fönster i alla fyra väderstreck. Takhöjden imponerar på hela 3,75m upp till nock. Rummet upplevs stilrent, modernt och tidlöst. Addera soffgrupp och ditt allra bästa sällskap för att njuta av havets skådespel. Kaminen ja den är ett kapitel för sig. Den är snygg och pampig och blir en snygg möbel i rummet som ger både mys och värme. Härifrån tar vi oss ut på den stora altanen, som bildar en länk med den omgivande naturen.

I köket möts vi av en stilsäker inredning från Ballingslöv med materialval som slår det mesta. Vad sägs om grå skåpinredning med svarta beslag. Du kommer definitivt att uppskatta köksön. Inte bara för att det blir den perfekta platsen för mingel och servering av tapas, utan också för dess goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsugn/mikrovågsugn, exklusiv fläkt som inte tar någon plats i taket och induktionshäll.

I direkt anslutning till köket har ni den härliga matplatsen. Känn ingen begränsning vid middagssittningen. Här omges du och dina gäster av högt i tak, stora fönsterpartier med vackra utblickar mot vattnet.

Nu till det första sovrummet som vi hann passera i hallen, Rummets storlek möjliggör namn såsom kontor, barn- eller gästrum. Idag används det som arbetsrum och här finns gott om förvaring i skjut partier längs ena väggen.

Tillbaka i hallen når vi även hemmets första badrum av två. Gemensamt för båda är stilrena val av kakel och klinkers, behaglig golvvärme och en känsla av lyx! Badrummet som nås från hallen är utrustat med dusch, toalett samt kommod med handfat.Det stora badrummet erbjuder en större kommod med handfat och takdusch med glasvägg samt en fantastisk bastu och du kan även gå ut till tomten direkt från badrummet. Extra praktiskt när du kommer in efter ett dopp i havet eller varför inte ta ett dopp i havet efter en bastu.

Innanför sällskapsrummet ligger ytterligare ett sovrum som ni når via vackra dubbledörrar. Idag används rummets som tv-rum med fönser mot framsidan av huset.

Det största sovrummet rymmer dubbelsäng och tillhörande sängbord. Tänk att vakna upp här varje morgon och få njuta av den fantastiska utsikten. Här finns även utång till altanen och fönster i två väderstreck för rummet ljust och fint.

Tvättrummet är ljust och praktiskt inrett. Här finns tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt förvaring. Vardagslyx när det är som bäst!

Gästhuset är på ca 55 kvm. Känslan av nytt och fräscht genomsyras hela bostaden. Genomgående för hemmet är härligt ljusflöde från fönster i fyra väderstreck som erbjuder magisk utsikt över västerfjärden. Laminatgolv, ljusa ytskikt och smakfulla tillval. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Gästhuset disponerar cirka 55 kvm fördelat på tre rum och kök med öppen planlösning mot sällskapsrummet. Helkaklat finns också. Från sällskapsrummet når ni det fantastiska uterummet som nyligen är färdigställt 2024 på ca 25 kvm. Här blir ni borskämd med magisk utsikt och fina utblickar. Huset är byggt med samma standard som huvudhuset. Alltså platta på mark, tre-glasfönster och plåttak. Uppvärmningen här är el med en kamin.

På gården finns även ett stort förråd på ca 32 kvm. Ena delen av förrådsbyggnaden är inrett som just förråd/verkstad och den andra delen är inrett som gym.

Tomten ja den är fantastisk och smakfullt planerad med altaner på de rätta ställen för att njuta av solens alla timmar. Stora härliga klipphällor blandas fint med gräsytor och fina uppvuxna rabatter med lättskötta blommor. Samspelet mellan husen på tomten känns naturlig och ägarna har verkligen lyckats skapa en drömtillvaro.
Nyfiken?
Varmt välkomna att boka visning!

Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Obbola

Stubbskärsvägen 22

Visa karta

Område - Obbola

En mil från Umeå och ett stenkast från havet. I det gamla fiske- och jordbrukssamhället på Obbolaön har många barnfamiljer hittat sin bullerby. Här kan barnen leka fritt och föräldrarna pendlar enkelt till och från jobbet i stan.UTBUD

Obbola centrum, som ligger tillgängligt mitt i samhället, kan du både inhandla middagens alla ingredienser och hämta ut ett matchande vin. Härifrån är det heller inte långt till småbåtshamnarna - i gästhamnen i Bredvik kan du göra måltiden komplett med färsk fisk inköpt i fiskeboden. Fler lokala varor kan du hitta på Obbola marknad, en av årets höjdpunkter. Här säljs allt från hembakta cupcakes och årets hallonskörd på burk, till handsmidda ljusstakar och stickade yllesockor.SKOLOR

På Obbola skola (F-9) märks närheten till vattnet genom att sjö, älv och hav ingår som teman för varje läsår.

Innan barnen är redo för skolan får de gå i förskolan Karusellen eller Hallbackens förskola, där prima mat garanteras från ett eget tillagningskök.

Intresseanmälan