Sjöråvägen 2D, UMEÅ - Boporten
Sjöråvägen 2D

UMEÅ, Tomtebo

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Tomtebo

Sjöråvägen 2D

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 54.6 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 103 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och ip-telefoni. El tillkommer och baseras efter förbrukning. Föreningen planerar att höja månadsavgiften med 1% från årsskiftet. )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 54,6 kvm
Våning: 1

TV- och internetanslutning

TV

Kabel-tv via umenet

Internet

Bredband via A3 100/100 Mbit

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Det finns 14 parkeringsplatser och 16 carportplatser, alla med uttag för motorvärmare. Separat kö.

Parkeringsplatser kan hyras för 265 kr/mån.
Carportplatser kan hyras för cirka 350 kr/mån.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 104 i Brf Sjörået

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 433 SEK/mån.

El: 433 SEK/mån.

Förening

Huvudsäkring 16 A. Elkostnaden beräknas på Rörligt avtal hos Umeå Energi. 78,40 öre/kWh.

Andel i föreningen: 3,16 %

Övriga utrymmen

Till bostaden finns ett förråd.

Bostadsrättsförening

Brf Sjörået

Det finns 32 lägenheter i föreningen.

Föreningen har en årlig avgiftshöjning på 1%

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Sjöråvägen 2D

Med gångavstånd till Nydalasjön och dess fantastiska natur, i ett lugnt kvarter, ligger denna charmiga lägenhet belägen. En stor altan i västerläge, parkettgolv, ett rymligt sovrum med god förvaring för att bara nämna några detaljer som berikar detta hem. Här bor man i ett modernt hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönster. Det stora dragplåstret är bostadens uteplats med en tilltagen altan i ett härligt västerläge.

Det är svårt att inte uppskatta läget på Sjöråvägen. Med bara några hundra meter till en välsorterad Coop-butik, gym, omtyckta Nydalasjön och mycket mer. Här finns också utmärkta kommunikationer med en busshållplats precis utanför. Dessutom tar du dig till Umeå city på mindre än 15 minuter med cykel. Inom cykelavstånd når ni även enkelt Umeå Universitets område.

Varmt välkommen på visning

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen hem! Här möts du av en rymlig hall med förvaringsutrymme i flera garderober. Från hallen når du hemmets alla rum vilket ger en luftig och öppen känsla. Första intrycket upplevs trivsamt, bland annat tack vare det fina ljusinsläppet som börjar redan i hallen med två höga fönster.

Ni sätter fötterna på parkettgolv i ek som fortsätter genom hela lägenheten, vilket bidrar till ett bra helhetsintryck.

Direkt till vänster i hallen har ni lägenhetens fina och rymliga badrum med ett fönster som ger bra ljusinsläpp. Smakfullt inrett med matta på golv och väggar. Utrustningen består av dusch med glasvägg, wc och tvättställ med snygg kommod och spegel. I övrigt finns tvättmaskin och torktumlare samt bänkyta och förvaring, perfekt för alla tvättbestyr.

Ett rymligt och harmoniskt sovrum disponeras till höger om hallen. Här finns plats för en bekväm dubbelsäng och nattduksbord samt flertalet garderober.

Köket står sig fint till vänster om den förlängda hallen och går i en öppen planlösning mot sällskapsrummet. Här omges både kök och sällskapsrum av flertalet fönster och är hemmets ljusaste hörn. Köket har vit skåpinredning med detaljer i mässing. Den maskinella utrustningen består av ugn, spis, fläkt, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Matplats för 4–5 personer. Utmed matplatsen nås bostadens trivsamma och tilltagna altan i bästa västerläge. Här finns det en given plats för både grill och flertalet utemöbler.

I sällskapsrummet finns plats för soffa, elektronik, hyllor och ditt favoritsällskap. Att sällskapsrummet ligger med öppen planlösning till kök möjliggör flertalet olika möbleringar.

Varmt välkomna att boka visning!

Pris
1 595 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Tomtebo

Sjöråvägen 2D

Visa karta

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. I närheten finns välsorterad Coop butik. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.

Intresseanmälan