Lyktvägen 79B, UMEÅ - Boporten
Lyktvägen 79B

UMEÅ, Tomtebo

Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Tomtebo

Lyktvägen 79B

Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 40 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 250 SEK (I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och internet. Eget elavtal måste tecknas.)
Rum: 1.5
Boarea: 40 kvm
Våning: 2 av 4

TV- och internetanslutning

TV

Lägenheterna är anslutna till stadsnätet (Umenet), vilket förutom bredbandsacess även innefattar digital-tv. Kostnaden för grundutbudet i digital-tv och bredbandsacessen ingår i månadsavgiften därefter kan respektive lägenhetsinnehavare beställa utökat abonnemang.

Internet

Lägenheterna är anslutna till stadsnätet (Umenet), vilket förutom bredbandsacess även innefattar digital-tv. Kostnaden för grundutbudet i digital-tv och bredbandsacessen ingår i månadsavgiften därefter kan respektive lägenhetsinnehavare beställa utökat abonnemang.

Uteplats

Vid ytterdörren finns loftgång

Bilplats

P-plats med eluttag: 350 kr/mån.
Till p-platserna är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1211 i Brf Näcken 2

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

452 867 kr

Kommentar till nettoskuldsättning

Långfristiga + kortfristiga skulder - eget kapital x andel i årsavgift.

Förening

Andel i föreningen: 1,39 %

Andel av årsavgiften: 1,39 %

Övriga utrymmen

Ett förråd per lägenhet ingår. Finns även cykelförråd att tillgå.

Bostadsrättsförening

Brf Näcken 2

Det finns 72 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Fin etta i gavelläge - perfekta 40 kvadratmeter!

Välkommen till denna effektivt planerade etta på gaveln, belägen i det eftertraktade området Tomtebo. Denna bostad erbjuder ett öppet och välkomnande vardagsrum med anslutning till ett modernt kök, komplett med all nödvändig utrustning. Badrummet kommer med kakel från golv till tak, tvättfaciliteter och behaglig golvvärme. Rikligt med förvaringsutrymme finns genom en rymlig skjutgarderob och ytterligare garderober. En mysig sovalkov finns också som ger dig en ostörd nattsömn - perfekt för uppladdning inför plugg eller jobb. Ett stort plus med denna gavellägenhet är att ni får ett extra fönster som släpper in härligt dagsljus. Det gör att lägenheten upplevs som väldigt ljus och trevlig!

Njut av livet i en välskött bostadsförening i Tomtebo, omgiven av lummiga grönområden och utmärkta transportförbindelser. Den närliggande busshållplatsen förbinder er snabbt med universitetsområdet och stadens centrum. Dessutom bor du bara en kort promenad från den populära Nydalasjön.

Ser fram emot att välkomna dig på visningen!

Beskrivning

Upptäck den smarta planlösningen i denna charmiga lägenhet belägen i det natursköna Tomtebo, ett stenkast från Nydalasjön och det livliga universitetsområdet. Stig in i en välkomnande hall, där ett fint ekparkettgolv leder dig vidare genom bostaden. Samma högkvalitativa golv sträcker sig in i det ljusa köket, den mysiga sovalkoven och det trevliga vardagsrummet. Då lägenheten ligger på en gavel får den dessutom ett extra fönster som ger härligt ljusinsläpp i bostaden. Hallen erbjuder generösa förvaringsmöjligheter med en stor skjutdörrsgarderob försedd med spegelglas.

Till höger om entrén finner du det stilrena badrummet, där vitt kakel möter grått klinkergolv med behaglig golvvärme. En modern kommod med lådor kompletteras av ett spegelskåp, och de vikbara glasduschväggarna optimerar utrymmet. Ett fönster badar rummet i naturligt ljus och möjliggör god ventilation. Praktiskt nog finns här även en tvättmaskin med inbyggd torktumlare.

Köket, som ligger till höger från entrén, har vita luckor och matchande kakel, samt en arbetsyta med diskbänk och en grå laminatskiva. Den maskinella utrustningen inkluderar kyl och frys, spis, fläkt och diskmaskin. Den öppna planlösningen erbjuder plats för både matbord och en sittgrupp, medan en diskret vägg separerar sovrummet, där det finns gott om plats för en dubbelsäng.

Pris
1 350 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sofie Näslund
Fastighetsmäklare

Planritning

Karta

UMEÅ, Tomtebo

Lyktvägen 79B

Visa karta

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. I närheten finns välsorterad Coop butik. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.

Intresseanmälan