Mariehemsvägen 114, UMEÅ - Boporten
Mariehemsvägen 114

UMEÅ, Mariehem

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Mariehem

Mariehemsvägen 114

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 69.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 6 213 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv/bredbandsavgift. Hushållsel tillkommer. )
Rum: 3
Boarea: 69,5 kvm
Våning: 3

TV- och internetanslutning

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212535001-0026 i Brf Mariestrand 2

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

622 179 kr

Kommentar till nettoskuldsättning

Räntebärande skulder - eget kapital x andel i årsavgift.

Förening

Andel i föreningen: 1,62 %

Övriga utrymmen

I föreningen finns övernattningslägenhet, hobbylokal och gemensam grillring för föreningens medlemmar.

Förråder till lägenheten är uppe på vinden.

Bostadsrättsförening

Brf Mariestrand 2

Föreningen äger fastigheten Vingslaget 3. På fastigheten finns 3 byggnader med 60 lägenheter uppförda. Byggnaderna är uppförda 2007. Fastighetens adress är Mariehemsvägen 110-118 med jämna nummer.

Det finns 60 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsändringar i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Mariehemsvägen 114

Om du identifierar dig som en kräsen bostadssökare, kan denna pärla mycket väl uppfylla dina önskemål. Belägen på tredje våningen med minimal insyn, erbjuder denna bostad ett trivsamt läge i en modern och välhållen fastighet.

Varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad för att skapa generösa sällskapsytor, perfekta för social gemenskap. Ljusinsläppet är behagligt tack vare gott om fönster i två väderstreck och två rymliga balkonger. Förvaringsmöjligheterna är rikliga, både i hallen och i sovrummen.

Boendet åtnjuter stabilitet och välskötsel i en trygg och välfungerande förening. Trevliga innergårdar bidrar till trivseln, och det fördelaktiga läget erbjuder närhet till vacker natur samt bekvämligheter som matbutiker, restauranger, apotek och gym i Mariehems centrum. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter till stadens centrum, och för bilburna innebär den närliggande parkeringen en betydande fördel.

God kollektivtrafik, i form av bussar som tar dig till alla delar av Umeå, finns tillgänglig. Dessutom ligger Nydalasjön bara en kort promenad bort och erbjuder ett brett utbud av utomhusaktiviteter året om, från längdskidåkning och promenadstråk på vintern till badstrand, elljusspår, lekplatser och grillplatser under sommaren.

Varmt välkommen att upptäcka allt detta och mer!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkomna till en ljus och välkomnande hall! Hallen är precis lagom stor för att undvika trängsel när hela familjen har bråttom, samtidigt som den är sparsamt utnyttjad för att maximera utrymmet. Möblerad med omsorg erbjuder den generös förvaring och har praktiska avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor i två rymliga garderober.

Tack vare den trivsamma planlösningen smälter köket elegant samman med vardagsrummet. Köksinredningen är klassisk med vita fronter och erbjuder gott om arbets- och förvaringsutrymme. Den generösa sittplatsen vid matbordet intill fönstret bjuder in till trevliga måltider och socialt umgänge. Den rostfria maskinella utrustningen inkluderar en hel kyl och frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, häll och fläkt.

Vardagsrummet är en oas för avkoppling och umgänge med plats för en bekväm soffa och dina nära och kära. Det fina ljusinsläppet och de vackra utsikterna bidrar till en behaglig atmosfär. Här nås bostadens första balkong som vetter mot Nydalasjön och dess natur.

Bostaden erbjuder två mysiga sovrum. Det stora sovrummet har allt du kan önska dig med plats för en dubbelsäng, nattduksbord och gott om förvaring i garderoberna. Från detta sovrum nås bostadens andra balkong som vetter mot föreningens innergård och ett syd-västligt läge. Trivsam och inglasad balkong!

Det andra sovrummet är perfekt för familjens yngsta, tonåringen eller som gästrum.

Badrummet är beläget i anslutning till hallen och är inrett med helkaklade väggar och klinkergolv med underliggande golvvärme. Här finns alla bekvämligheter du behöver med handfat och kommod, spegelskåp, handdukstork, dusch med glasdörrar och toalett. Dessutom slipper du söndagstvätten eftersom tvättmaskin och torktumlare finns på plats.

Varmt välkommen att utforska och trivas i denna underbara bostad!

Pris
1 695 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Mariehem

Mariehemsvägen 114

Visa karta

Område - Mariehem

På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel, fågeldamm och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, apotek, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.

Intresseanmälan