Kavaljersvägen 16G, UMEÅ - Boporten
Kavaljersvägen 16G

UMEÅ, Umedalen

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Umedalen

Kavaljersvägen 16G

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 68.3 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 6 316 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten, Kabel TV, bredband och IP-telefoni. Hushållsel tillkommer. )
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 68,3 kvm
Våning: 2 av 2

TV- och internetanslutning

TV

Kabel-TV via Telenor. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via Umeå Energi (A3 Tjänsteleverantör) Ingår i avgiften

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Carport kostar 600:-/mån.
MV-plats kostar 450:-/mån.
Separat kö tilllämpas

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 302632001-00221 i Brf Kavaljeren

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 443 SEK/mån.

El: 443 SEK/mån.

Förening

Huvudsäkring 16 A. Elkostnaden beräknas på Rörligt avtal hos Umeå Energi. 74,03 öre/kWh.

Andel i föreningen: 2,80 %

Övriga utrymmen

Till bostaden finns ett stort förråd utanför entrén till bostaden.

Bostadsrättsförening

Brf Kavaljeren

Det finns 44 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Kavaljersvägen 16G

Välkommen till Kavaljersvägen 16G på snabbväxande och populära Umedalen. Med bekvämt avstånd till stadskärnan, mitt bland skog och gröna strövområden finns detta välskötta hem som stod klart 2018. Det som erbjuds är en gaveltrea fördelat på 68 kvadratmeter om tre rum och kök, som är planerade med eftertanke.

Interiört möts du av en välkomnande hall, badrum med tvättavdelning och kök i öppen planlösning till sällskapsrummet. Två välplanerade sovrum och en klädkammare.

Som boende på Kavaljersvägen 16G får familjen uppleva det bästa av två världar. Lugn och ro med susande lövträd, grönområde och en trygg närmiljö. Men samtidigt stadens utbud behagligt nära. Skolor/förskolor, aktiviteter, kommunikationer, Iksu Spa och klockarbäckens nya handelsutbud. Allt vad du kan tänkas behöva finns inom räckhåll.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivnig: När du parkerat bilen i carporten och tagit en kort promenad förbi föreningen välskötta område är det dags att en trappa upp till våning två. Du möts av en möblerbar loftgång placerad till förmån för kvällssolen och hälsas välkommen in.

Redan i hallen känner du bostadens härliga ljus och rymd. Fötterna har du hunnit placera på ett slitstarkt och lättstädat klinkergolv i grå kulör. Genomgående för bostaden är ljust målade väggar. Hallen har plats för avhängning i en stor skjutdörrsgarderob med spegelglas.

I anslutning till hallen ligger badrummet. Fräscht, ljust och genomgående smakfulla färg- och materialval. Badrummet är utrustat med toalett, dusch med platsbesparande vikväggar och handfat med underliggande förvaring. Vardagslyx med egen tvättmaskin och torktumlare och med en bra arbetsbänk. Öppningsbart fönster gör det lätt att vädra.

Hallen leder oss vidare in till bostadens sociala del, köket som ligger med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vi lämnar klinkergolvet bakom oss och möts nu av genomgående parkettgolv i ekutförande. Köket har vit skåpinredning samt goda arbets- och förvaringsytor. För de som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet intill det stora fönsterpartiet. Här kombineras umgänge och matlagning. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva. keramikhäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Köket är modernt, stilrent och tidlöst. Härifrån når du bostadens tilltagna balkong. Din alldeles egen oas med fin utsikt över området med förmiddagssol.

I sällskapsdelen samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten! I rummet finns plats för soffa, elektronik, hyllor och ditt favoritsällskap.

Näst på tur är sovrummen och här garanteras du en god natts sömn. Det stora sovrummet som nås från hallen bjuder på gott om svängrum, samma fina parkettgolv som matchas med en trendig beige kulör på väggarna. Här finns gott om utrymme för förvaring i flera garderober.

Det andra sovrummet disponeras vägg i vägg med sällskapsrummet och lämpar sig utmärkt som kontor, barn- eller gästrum.

Varmt välkommen på visning!

Pris
1 995 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Söndag 5 maj 13:30-14:00
Endast bokade visningar.
Boka
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Umedalen

Kavaljersvägen 16G

Visa karta

Område - Umedalen

Cirka 5 km väster om Umeå centrum ligger denna vackra kulturbygd med bär- och svampmarker in på knutarna.

UTBUD
I närområdet finns matbutik, bistro Le Garage, ICA Kvantum, IKSU Spa, skulpturpark och Hagabagarn. Här hittar du allt från hälsocentral med apotek, flertal förskolor/skolor, bibliotek, tandläkare, idrottsplats till kulturområdet kring Backens kyrka.

SKOLOR
I området finns ett stort antal förskolor och skolor att välja mellan. Backenskolan (F-6) lyfter fram natur, kultur och historia och har särskilda musikklasser för årskurs 4-6. Västangårds skola (F-9) jobbar med barn från ett till sexton år, och kan därför följa varje barn under lång tid.
Utöver de kommunala verksamheterna finns här flera fristående skolor med varierande pedagogiska inriktningar: Umeå Waldorfskola (F-9 och gymnasium), Umeå Montessoriskola (F-6) samt den kristna Hannaskolan (F-9).

Intresseanmälan