Domarevägen 27A, UMEÅ - Boporten
Domarevägen 27A

UMEÅ, Teg

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Teg

Domarevägen 27A

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 51 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 442 SEK (I månadsavgiften ingår vatten, uppvärmning och bredband.)
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 51 kvm
Våning: 1 av 2

TV- och internetanslutning

Internet

323 kr/mån ingår i månadsavgiften

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 27A101 i Brf Fjällämmeln

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

665 727 kr

Kommentar till nettoskuldsättning

Långfristiga + kortfristiga skulder - eget kapital x andel i årsavgift.

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 205 SEK/mån.

El: 205 SEK/mån.

Förening

Elförbrukningen beräknas på rörligt avtal hos Umeå Energi. 110 öre / kWh. Huvudsäkring 16Al.

Andel i föreningen: 4,20 %

Bostadsrättsförening

Brf Fjällämmeln

2022

Nybyggnation av Bastu

Ny tvättmaskin till tvättstugan i 29an


2020

Nya källarfönster

Borttagning kvarvarande varmvattenberedare

2019

Domarevägen 27A byggdes

Installation kodlås ytterdörrar

2018

Nya lägenhetsdörrar

Renovering källarlokaler Fjällämmeln 5

Nya tvättmaskiner till tvättstugan i 27an

2017

Byte av värmeväxlare

Nytt soprum/förråd

2 nya vindslägenheter

Nya balkongplåtar

Ommålning källare och tvättstugor

Installation fiber

2016

Relinade stammar från lägenheter ned källare

2013

Dränering av källare

2007

Nya 3-glasfönster

2001

Ny tegelfasad

1999

Renoverade undercentraler

1985

Nytt plåttak

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Snabbt tillträde möjligt!

Välkommen till Domarevägen 27A, där modernitet och bekvämlighet möts i en fantastisk 2-rum med kök. Denna pärla, uppförd år 2019, erbjuder en exklusiv livsstil i en nybyggd och stilfull miljö.

Med 51 välplanerade kvadratmeter har denna lägenhet optimerats för att skapa ett öppet och ljust boende. Det välplanerade köket är utrustat med toppmodern teknik och högkvalitativa material, vilket gör det till en fröjd för alla köksentusiaster. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, perfekt för den som älskar att experimentera med kulinariska konster.

Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär. Här finns plats för både avkoppling och underhållning, och den öppna planlösningen ger utrymme för kreativ inredning.

Det generösa sovrummet är en fristad av lugn och ro, perfekt för återhämtning efter en lång dag. Lägenhetens smarta och eleganta design genomsyrar varje hörn, vilket skapar en harmonisk och trivsam atmosfär.

Att bo på Domarevägen 27A innebär också tillgång till moderna bekvämligheter och faciliteter. Fastigheten är utrustad med det senaste inom säkerhet och teknik, och läget erbjuder närhet till service, shopping och grönområden. Dessutom bidrar den nya byggnadsstandarden till låga driftskostnader och minimalt underhåll.

Det här är inte bara en bostad, det är en livsstil. Ta chansen att uppleva det bästa av modern boende på Domarevägen 27A – din nya drömlägenhet väntar på att bli ditt hem. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck allt som denna unika bostad har att erbjuda!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen hem till Domarevägen 27A!

Redan i hallen möts vi av ljuset. Fötterna har vi hunnit placera på ett slitstarkt klinkergolv i grå nyans. Golven vilar på vattenburen golvvärme som genomsyrar hela lägenheten. Samtliga väggar är vitmålade. Här finns skohylla och avhängningsmöjligheter i garderob.

I direkt anslutning till hall når vi det helkaklade badrummet. Här man här tänkt till när det gäller valet av färg och material. Neutralt och smakfullt. Badrummet är utrustat med toalett, handfat och dusch med glasväggar. Vilken lyx att slippa planera in tvättdagar, med kombinerad tvätt och tork är det du som avgör när tvätten ska skötas.

Vi lämnar klinkergolvet bakom oss och möts nu av genomgående parkettgolv. Hallen öppnar upp till bostadens sociala del, vardagsrummet som ligger med en öppen planlösning mot köket. Ljuset från uteplatsens stora fönsterpartier möter oss. I rummet samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten. Visst upplevs det väldigt rymligt? En öppen planlösning har oftast den effekten. Här får du plats med tv:n och soffmöblemanget. Härifrån når du också den tilltagna uteplatsen som vetter åt väster och eftermiddagssolen.


När du ska imponera på sällskapet i köket står du tryggt i ett välutrustat kök. Stilrent, neutralt och tidlöst i sin utformning och design. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva! Här finns induktionshäll, inbyggnadsmikro, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

Sängkammaren är planerad och placerad längst in i bostaden. Strategiskt placerat för att erbjuda en lugn och avskild känsla. Det är ett rum som uppfyller alla önskemål, stort fönster med mycket ljusinsläpp, utrymme för en bekväm dubbelsäng komplett med nattduksbord. För extra bekvämlighet finns även garderob för generös förvaring. Här får man även plats för ett skrivbord så att detta rum kan användas som arbetsrum.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Pris
1 745 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Teodor Morin
Fastighetsmäklare

Karta

UMEÅ, Teg

Domarevägen 27A

Visa karta

Område - Teg

Redan på Gamla bron, Umeås äldsta, märker du att Teg är en populär stadsdel. Ovan Umeälven möts gående och cyklister i en aldrig sinande ström. På väg genom området passerar du platsen där många gärna väntar i en timme på stans bästa pizza.

UTBUD
Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek,
konst- och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik. Direkt närhet till IKEA och Avion Shopping.

SKOLOR
En av alla hemligheter på södra sidan älven består av Umeås äldsta skola. I ett bedårande rött trähus från 1887 bedriver Östtegs skola (F-6) sin verksamhet som präglas av trygghet och en inriktning mot musik. Varje vår avslutas läsåret med en uppskattad musikfestival. Musiken är också populär på Tegs centralskola (7-9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey, bild och slöjd. Skolan erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd 2006. Självklart finns också ett flertal förskolor på området för de yngre barnen.

Intresseanmälan