Terrängvägen 1B, UMEÅ - Boporten
Terrängvägen 1B

UMEÅ, Berghem

Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Berghem

Terrängvägen 1B

Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 22.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 1 578 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet.)
Rum: 1
Boarea: 22,5 kvm
Våning: 3 av 3

Renoveringar

Hela lägenheten renoverades 2018

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: A3

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Varmgarage. Kostnad 420-500 kr/månad beroende på storlek. Kötid på cirka 2-3år.
Kostnad 220 kr/månad. Vanligtvis ingen kötid till motorvärmarplatserna enligt föreningens egna hemsida. https://umeahus11.wordpress.com

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212311001-0072 i Brf Umeåhus nr 11

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

26 565 kr

Kommentar till nettoskuldsättning

Långfristiga + kortfristiga skulder - eget kapital x andel i årsavgift.

Förening

Andel i föreningen: 0,50 %

Andel av årsavgiften: 0,52 %

Övriga utrymmen

Förråd på vinden och tvättstuga i källaren. I föreningen finns det även hobbyrum, samt övernattningsrum.

Bostadsrättsförening

Brf Umeåhus nr 11

Det finns 83 lägenheter i föreningen.

2001 - Stambyte och anslutning till bredband.
2007-2010 - Samtliga lägenhetsdörrar samt låssystemet har bytts ut. Anslutit dagvattnet till kommunens spillvattenledning.
2011 - Föreningen har renoverat utemiljön genom att plantera en häck längs med Nydalavägen, planterat syrener på nedersidan av huset och ett antal buskar mot Terrängvägen (jämna nummer).

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Terrängvägen 1B

Liten men naggande god är ett uttryck som faller väl ut på denna bostad! Perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller veckopendlar. På Berghem, ett av Umeås populäraste område finns nu möjlighet att bli ägare till en perfekt planerad etta.

Ett boende med närhet till stan har sina fördelar. Ett boende på en lugn gata, med krypavstånd till universitetet har ännu fler fördelar. Föreställ dig att aldrig ha mer än några minuter hem vart du än befinner dig i stan. Hur bra?! På Terrängvägen 1B bor du bekvämt på tredje våningen.

Interiört bjuder denna etta på en öppen och praktisk planlösning. Köket är modernt och välutrustat. Rummet storlek och utformning gör det lätt möblera för såväl sällskaps- som sovdel. . Badrummet är helkaklat i smakfullt utförande.

Föreningen är trygg och stabil. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Det enda kvar för dig att addera är hemförsäkringen och hushållselen. Bra läge med gångavstånd till NUS, Universitetet, mataffär, IKSU och goda kommunikationer till centrum. Ett stenkast bort finner ni Gammliaskogens vackra motionsspår och Mariehemsängarnas öppna grönytor.

Välkommen att trivas från första stund!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Vi stiger in i praktisk hall med gott om plats för skor och ytterkläder samt en stor garderob med spegeldörrar. Här ligger ett fint vitlaserat plankgolv i ek som löper vidare genom lägenheten och ger ett bra helhetsintryck. Tillsammans med vitmålade väggar känns lägenheten både ljus och luftig.

I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum i smakfullt utförande. Här ligger ett snyggt marmormosaikgolv i ljusgrå nyans och det matchas med vitkaklade väggar. Här har ni wc, dusch, tvättställ med kommod i vitt samt stor rund spegel.

Vardagsrum och kök har öppen planlösning med plats för både soffa och matbord tillsammans med platsbyggd säng som enkelt går att fälla ner/upp vid behov. Förvaring finns i form av skåp ovanför den platsbyggda sängen.

Stilfullt kök som har vita skåpluckor, vitt kakel och bänkskivor i marmorlaminat. Vitvaror i form av kombinerad kyl/frys, spis med ugn och fläkt, mikrovågsugn samt diskmaskin.

Det finns gott om smart förvaring i lägenheten och ett rymligt förråd en trappa upp.

Varmt välkommen på visning!

Pris
1 295 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

UMEÅ, Berghem

Terrängvägen 1B

Visa karta

Område - Berghem

Berghem ligger i närheten av Gammliaområdet och Universitetet, ca 2 km från centrum. Området byggdes under 50-talet och domineras av småhus med äganderätt och bostadsrättslägenheter.

UTBUD
Berghems utbud är svårt att klaga på. Matbutiken stänger inte förrän 23.46 och dessutom kan du hitta pizzeria, kiosk, kvarterspub, cykelbutik och blomaffär - det är aldrig långt till det du behöver. Här finns även Sävargården, museum, flertalet restauranger, IKSU Sport samt Gammliaskogen och Stadsliden med belysta motionsslingor.

SKOLOR
Väl tillgängligt i området ligger förskola, grundskola, särskola och fritidshem samlat. Förskolan på Berghem är Umeås äldsta, verksam sedan 1966. Berghemsskolan (F-6), närmaste högstadieskola återfinns på Mariehem, mindre än fem minuters cykeltur bort och endast två minuter ned för backen, i riktning mot centrum, hittar du Maja Beskow gymnasiet (klart 2019).

Intresseanmälan