Furugränd 2A, UMEÅ - Boporten
Furugränd 2A

UMEÅ, Teg

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Teg

Furugränd 2A

Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 40 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 126 SEK (I avgiften ingår uppvärmning, vatten och kabel-tv. Bredband och hushållsel tillkommer. )
Rum: 1
Boarea: 40 kvm
Våning: 2 av 3

Renoveringar

Föreningen har utfört följande renoveringar genom åren:
2019-2020 Balkongrenovering
2018-2019 Relining av stammar
2017 Dränering, Furugränd 2
2017 Byte fönster- och balkongdörrar till samtliga lägenheter
2017 Byte lägenhetsdörrar, 54 st
2017 Fiberinstallation
2015-2016 Stambyte
2015 Badrumsrenovering
2015 Byte elledningar
2015 Dränering

TV- och internetanslutning

Internet

Alla boende ha möjlighet att teckna bredbandsavtal via UmeNet

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 151005 i Brf Spetsen 15-16

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 260 SEK/mån.

El: 260 SEK/mån.

Förening

Huvudsäkring 16 A. Elkostnaden beräknas på Rörligt avtal hos Umeå Energi. 95,78 öre/kWh.

Andel i föreningen: 1,46 %

Övriga utrymmen

Till bostaden tillhör ett källarförråd och vindsförråd.

Bostadsrättsförening

Brf Spetsen 15-16

Det finns 49 lägenheter i föreningen.

Inga planerade underhåll under 2021


Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Furugränd 2A

Nu finns chansen att förvärva en av de få ettorna om 40kvm på omtyckta Furugränd 2A. Optimalt placerad i huset, med endast några få trappsteg till ytterdörren men fortfarande lagom högt upp för att slippa besvärande insyn.

Sällan har 40 kvadratmeter fördelats och disponerats så väl som här. Förvänta dig en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Ditt badrum är helkaklat och tilltaget, köket är rymligt och välutrustat med gott om arbetsytor och plats för stort matbord. Det stora allrummet bjuder på gott om svängrum och möbleringsmöjligheter och härifrån nås en tilltagen balkongen som erbjuder sol större delen av dagen. Ägaren har smart nog delat av allrummet för att få ett avskilt sovrum som numera nås från hallen.

Fördelarna med att bo på Furugränd 2A är många. Avståndet till city, universitet, Umeälven och köpcentrum är alla inom gång/cykelavstånd. För studenten nås Universitet enkelt via cykel eller via goda kommunikationer i närhet till bostaden.

I närhet har du fina strövområden och även omtyckta strandpromenaden.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Beskrivning

Rumsbeskrivning :
En en och en halva med allt du kan tänkas behöva! I ett naturnära men fortfarande citynära område på Furugränd 2A hittar du ditt nästa boende.

Varmt välkommen in. Fötterna har du hunnit placera på mörka golv i laminat. Likadana golv möter oss i köket intill. I hallen finns plats för både förvaring samt avhängning av ytterkläder och skor.

Till vänster om hallen ligger det helkaklade badrummet i vitt kakel på väggar respektive klinker i grått på golv. Här finns dusch, wc, kommod med handfat och spegelskåp.

Det stilrena köket nås från hall och allrum. Det stora fönsterpartiet bjuder på fina vyer och gott om ljusinsläpp. Vita skåpluckor gömmer gott om förvaring som matchas med mörka bänkskivor. Njut av ett praktiskt kök i tidlös design med stora arbetsytor och gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll och fläkt. Här kan du laga mat utan att gästerna känner sig övergivna. Placera de antingen runt matbordet eller på balkongen. Köket rymmer med enkelhet matbord för 4 personer.

Allrummet bjuder på många kvadratmeter och möjliggör flera olika möbleringar. Här ligger ett fint Holmsundsparkett golv som matchas med vita väggar.
Nuvarande ägare valde att sätta upp en vägg för att avskilja sällskaps-del från sov-del. Helt rätt tycker jag med tanke på vardagsrummets många kvadratmetrar som idag fortfarande ger plats för soffa med tillhörande möblemang utan problem. Stora fönsterpartier inbringar rummet gott om ljus och från vardagsrummet når du balkongen i sydväst-läge. Inglasad och i perfekt storlek för dina loungemöbler.

Sovrummet nås numera från hallen. Här rymmer ni en större säng med tillhörande möblemang samt ytterligare förvaring i tre rymliga platsbyggda garderober.

Varmt välkommen på visning!

Pris
1 550 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Torsdag 7 mars 18:00-18:30
Endast bokade visningar.
Boka
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Karta

UMEÅ, Teg

Furugränd 2A

Visa karta

Område - Teg

Redan på Gamla bron, Umeås äldsta, märker du att Teg är en populär stadsdel. Ovan Umeälven möts gående och cyklister i en aldrig sinande ström. På väg genom området passerar du platsen där många gärna väntar i en timme på stans bästa pizza.

UTBUD
Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek,
konst- och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik. Direkt närhet till IKEA och Avion Shopping.

SKOLOR
En av alla hemligheter på södra sidan älven består av Umeås äldsta skola. I ett bedårande rött trähus från 1887 bedriver Östtegs skola (F-6) sin verksamhet som präglas av trygghet och en inriktning mot musik. Varje vår avslutas läsåret med en uppskattad musikfestival. Musiken är också populär på Tegs centralskola (7-9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey, bild och slöjd. Skolan erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd 2006. Självklart finns också ett flertal förskolor på området för de yngre barnen.

Intresseanmälan