Kavaljersvägen 16B, UMEÅ - Boporten
Kavaljersvägen 16B

UMEÅ, Umedalen

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Umedalen

Kavaljersvägen 16B

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 57.7 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 495 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten, Kabel TV, bredband och IP-telefoni. Hushållsel tillkommer. )
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 57,7 kvm

TV- och internetanslutning

TV

Kabel-TV via Telenor. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via Umeå Energi (A3 Tjänsteleverantör) Ingår i avgiften

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Carport kostar 450:-/mån.
MV-plats kostar 350:-/mån.
Separat kö tilllämpas

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 302632001-00212 i Brf Kavaljeren

Förening

Andel i föreningen: 2,43 %

Andel av årsavgiften: 2,50 %

Övriga utrymmen

Till bostaden finns ett förråd.

Bostadsrättsförening

Brf Kavaljeren

Det finns 44 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Kavaljersvägen 16B

Varmt välkommen till Kavaljersvägen 16B och till Umedalen som blivit omåttligt populärt och omtyckt för sin familjära atmosfär och sitt unika lägen. Bo bekvämt i markplan med egen ingång. En sällan tillsalu trerummare där bostaden omfamnas av en väl tilltagen uteplats i tre väderstreck.

Interiört bjuds du på 57,7 rymliga kvadratmeter, fördelat på tre rum och kök. Förvänta dig fint ljusinsläpp och en väl genomtänkt öppen planlösning. Trivsamma rum, öppna ytor och ett otroligt ljusinsläpp. Känslan av av radhus och egna uteplatser infinner sig här och insynen är minimal. I badrummet finns tvättmaskin och i köket är utrustat med diskmaskin. Genomgående för bostaden är ljusa ytskikt och parkettgolv. Det stora dragplåstret är bostadens uteplats med en tilltagen altan!

Här bor ni lugnt och bekvämt med naturen inpå knuten och lyxiga IKSU Spa på behändigt avstånd. Bra bussförbindelser in till centrum samt cykelavstånd till nya livsmedelsbutiken willys, klockarbäcken och Ica Kvantum.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Rumsbeskriving:
Att bo i markplan har sina fördelar. Att bo i markplan med egen ingång och en tilltagen uteplats har ännu fler fördelar. Du har hunnit parkera bilen i carporten eller parkeringsplatsen som ligger i direkt närhet till bostaden. På framsidan möts du av en uteplats och ett rymligt förråd.

Välkommen in! Innanför dörren möts du av en ljus hall och fötterna placeras på uppskattat klinkergolv. Ta ett par steg in och häng av dina ytterkläder på hatthyllan till höger. Vidare väntar två stycken garderober i hallen. Här får du plats med säsongens alla plagg, städattiraljer och mer därtill.

Till vänster om hallen ligger badrummet. Fräscht och med matta på golv och väggar i modernt utförande. Fönstret släpper in dagsljuset och gör det lätt att vädra. Här finns toalett, handfat med undersittande förvaring, spegelskåp och dusch med vikbara glasväggar. Bekvämt med egen tvättmaskin.

Vi följer hallen och möts av sällskapsytorna och ljuset. Vilket otroligt ljus. Ett fritt läge mot din alldeles egna uteplats och solen innebär gott om ljusinsläpp, hela dagen lång. Öppen planlösning är efterfrågat av många! Och det är faktiskt inte så konstigt. Det ger rum och plats för många. Här tittar köket, sällskapsrummet och uteplatsen glatt mot varandra. Köksinredning med vita luckor och bänkskivor laminat. Den maskinella utrustningen består av ugn, spishäll, diskmaskin samt kyl och frys.

Här finns stora arbetsytor som rymmer många kockar och för dem som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet i Kombinera umgänge och matlagning!

Sällskapsdelen lämnar gott om kvadratmeter att samsas på. Här finns utrymme för soffgrupp med tillhörande möblemang. Härifrån nås även den uteplatsen och också under sommarens varma dagar förlänger bostadens kvadratmetrar. Uteplatsen hör definitivt inte till det vanliga, unikt i sitt slag och helt klart hemmets dragplåster. Altanen rymmer plats för grillen, loungemöbler samt en matplats för flera sittande gäster!

Hemmet består av två härliga sovrum. Det större rummet har plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt byrå och här behöver du inte oroa dig för förvaringen. Här finns praktisk garderobsvägg med tre stycken garderober.

Hemmets andra sovrum nås från sällskapsdelen. Här finns plats för säng med tillgörande sängbord, skrivbord och förvaring.

Efter rundvandringen kommer du lämnas av intrycket att denna trerummare framförallt bjuder på många välplanerade kvadratmeter som alla fyller sitt syfte. Du kommer vara tacksam för det behagliga ljusinsläppet från samtliga fönster som sprider ut sig och du kommer uppskatta det fina läget, och sista men inte minst, uteplatsen!

Välkommen hem.

Pris
1 850 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Umedalen

Kavaljersvägen 16B

Visa karta

Område - Umedalen

Cirka 5 km väster om Umeå centrum ligger denna vackra kulturbygd med bär- och svampmarker in på knutarna.

UTBUD
I närområdet finns matbutik, bistro Le Garage, ICA Kvantum, IKSU Spa, skulpturpark och Hagabagarn. Här hittar du allt från hälsocentral med apotek, flertal förskolor/skolor, bibliotek, tandläkare, idrottsplats till kulturområdet kring Backens kyrka.

SKOLOR
I området finns ett stort antal förskolor och skolor att välja mellan. Backenskolan (F-6) lyfter fram natur, kultur och historia och har särskilda musikklasser för årskurs 4-6. Västangårds skola (F-9) jobbar med barn från ett till sexton år, och kan därför följa varje barn under lång tid.
Utöver de kommunala verksamheterna finns här flera fristående skolor med varierande pedagogiska inriktningar: Umeå Waldorfskola (F-9 och gymnasium), Umeå Montessoriskola (F-6) samt den kristna Hannaskolan (F-9).

Intresseanmälan