Kungsgatan 63D, UMEÅ - Boporten
Kungsgatan 63D

UMEÅ, Centrum

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Centrum

Kungsgatan 63D

Bostadsrättslägenhet - 4 rok, 130.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 6 535 SEK (I månadsavgiften ingår värme, VA samt den fasta bredbandsuppkopplingen. Hushållsel tillkommer och debiteras via bostadsrättsföreningen efter faktiska förbrukning. )
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 130,5 kvm
Våning: 7 av 7

Renoveringar

Utförda renoveringar i bostadsrättsföreningen:
2022 - Förbättring av det vattenburna värmesystemet i trapphuset.
2022 - Reparation av golv i förrådsutrymme.

TV- och internetanslutning

Internet

100Mbit. Leverantör väljer bostadsrättsinnehavaren själv. Kostar från 50kr/månad beroende på val av leverantör.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Garageplats för föreningens medlemmar hyrs via Balticgruppen.
Garageplatsen är belägna i husets källarvåning. Hissen tar en från källarvåningen upp till lägenhetsvåningarna.

Pris: 1875 kr/månad.

För plats, kontakta Balticgruppen 090-717200.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 52-3032-1-1520-2 i Brf Glitne i Umeå

Förening

Andel i föreningen: 3,30 %

Andel av årsavgiften: 3,30 %

Övriga utrymmen

Till bostaden finns ett förråd.

Bostadsrättsförening

Brf Glitne i Umeå

Välkommen till Glitne, ett hem inne i staden.

Det finns 49 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring känd i dagsläget.

Övrigt

https://brfglitne.se/.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Centrum » Exklusiv takvåning med oslagbart läge!

För dig som söker efter det extraordinära. En milstolpe eller kanske en vändpunkt i livet. Kungsgatan 63D, ett boende med positionen i hjärtat av Umeå centrum och ett stenkast ifrån umeälven.

Det ståtliga huset fångar din uppmärksamhet redan från gatan. Det är en ynnest att få bo i ett modernt hus med byggår 2018 och ritat av den världsberömda danska arkitektfirman BIG. Dessutom bor du löjligt nära precis allt. Bageriet längre ner efter gatan och stadens shoppingutbud alldeles under dina fötter. När det närmar sig middagstid väntar en gastronomisk upplevelse på uppskattade restauranger som Facit och Harlequin som ligger med krypavstånd. Centralstationen inom räckhåll samt natur och bad med promenadavstånd.

Möjlighet till snabbt tillträde och går att överta möblerad om så önskas.

Denna bostad kan även ägas av en juridisk person.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Ett boende som har allt.

Vi tar hissen direkt från garaget i källare, markplan eller från Utopia-gallerian direkt upp till det grönskande och coola "Glitne" som området heter. Vill ni stiga av på våning två har du direkt access till gym, mat och shoppping. På våning sju nås bostaden.

Det blir ett ljust mottagande när ni tar klivet in genom dörren. Här stiger ni in till välkomnande och öppen hall med avhängningsplats samt garderober med bra förvaring. I entrén ligger vackra terazzoplattor och vidare löper ett fint trägolv i ask genom husets samtliga rum för ett enhetligt inryck. Rummen ramas in av genomgående vitmålade väggar som bryts av coola välvda fönster som skapar karaktär till bostaden. På samtliga ytterfönster mot innergården finns en solfilm som tonar ner insynen till bostaden.

Från hallen möts ni av kök och sällskapsrum i en öppen och social planlösning med en ordentlig köksö som låter ljuset flöda fritt i hela rummet. Det stilrena köket erbjuder vita luckor till bänkskiva och stänkskydd i stål. Integrerad maskinpark från Mile av högsta kvalité som erbjuder alla finesser du kan tänkas behöva! Här finns inbyggnadsugn och -micro, fullstor kyl och frys, induktionshäll med dold fläkt och diskmaskin.

Sällskapsrummet rymmer plats för matgrupp och soffa och erbjuder ett enastående ljusinsläpp och härlig rymd ges från de läckra fönsterpartierna från golv till tak. Från matplatsen nås den ljuvliga uteplatsen med kvällssol och slående utsikt över takåsarna.

Bostaden disponerar ett badrum på vardera plan. Alla badrummen är mycket generösa till storleken och enhetligt inredda med väggar och golv i terazzo. Ljusa plattor på mellanplan och mörka på övre och nedre plan. Alla badrummen erbjuder infällda spotlights, vägghängd wc, handfat och stora speglar samt dusch med glasdörr. I badrummet på entréplan finner ni även en tvättmaskin och torktumlare. På nedre plan finns både badkar och bastu.

Via trappan, i ask når man övervåningen och välkomnas av två ljusa och trivsamma utrymmen. Här finns möjlighet att ta bort väggen och göra ett stort rum om så önskas. Väggen ner mot sällskapsrummet är av glas så ljusinsläppet i rummen är mycket fint!

Ytterligare en trapp leder er vidare till våningens lyxiga master bedroom. Trappen ner till rummet har en vägg av fönster vilket ger ytterligare en dimension till trappen som också har belysning. Master bedroom känns både privat och lyxigt med snygga glaspartier som ramar in rummet. Här finns eget badrum med badkar och bastu samt klädkammare och en vägg av garderober.

Hela huset är mycket tyst och stadens brus når aldrig in till hemmets lugna och trygga vrå.

Varmt välkomna att boka visning!

Pris
7 500 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Centrum

Kungsgatan 63D

Visa karta

Område - Centrum

Shopping, restauranger, gym, uteliv eller kultur. Oavsett vad du är ute efter hittar du det i Umeås pulserande centrum. En glass på torget, picknick i någon av parkerna eller ett glas vin på en uteservering - stan är en självklar mötesplats för Umeås alla invånare och besökare.

UTBUD
I korsningen mellan Kungsgatan och Rådhusesplanaden hittar du citygallerian Utopia med både butiker och restauranger. Hittar du inte det du söker här finns galleriorna MVG, Up2 och Sagagallerian bara runt hörnet. Glöm heller inte att det finns en stor mängd affärar och livsmedelsbutiker utanför de stora galleriorna, ofta med nischade inriktningar och unikt innehåll.

Efter att butikerna stängt på kvällen lever stan upp igen och det är dags för middag. Italienskt, spanskt, amerikanskt eller indiskt, välj och vraka!

SKOLOR
Idag har de flesta skolor och förskolor flyttat ut från centrum, men de ligger bara några minuter bort. I de närliggande stadsdelarna återfinns Östermalmsskolan (F-6), Hagaskolan (F-9), Hedlundaskolan (F-9) och Minervaskolan (F-9). På Hedlunda hittar du även Norrlands första förskola med genusperspektiv. Inom gångavstånd återfinns dessutom flera gymnasieskolor. En av Sveriges största gymnasieskolor, Dragonskolan, ligger bara några minuter västerut och i motsatt riktning finns Fridhemsgymnasiet. En av Sveriges modernaste gymnasium, Minervagymnasiet, återfinns uppe vid universitetsområdet. Är du intresserad av en mer estetisk utbildning huserar Midgårdsskolan nordväst om centrum.

Intresseanmälan