Platsbygga hemma - hur går det till? - Boporten
Platsbygga hemma - hur går det till?

Platsbygga hemma - hur går det till?

Vill du skapa något unikt i ditt hem, har du ett outnyttjat hörn i vardagsrummet eller behöver du mer förvaring? Kanske vill du platsbygga elementskydd för att täcka dessa inte alltid så estetiskt tilltalande radiatorer. Det platsbyggda som är anpassat efter ditt hem fyller inte bara ett behov, den lyfter även hela rummets arkitektur och stil.

Det finns några saker att tänka på när du ska platsbygga. Dels vad du vill bygga, var ska det byggas och vad ska det fylla för funktion. Ett tips är att matcha färg och materialval med resten av inredningen så att det ger ett harmoniskt och stilsäkert intryck. Väljer du dessutom ordentliga materialval så höjer det både standarden och estetiken. 

En annan fundering kan vara om du ska anlita någon för att rita och bygga åt dig eller om du ska göra det själv. Har du kunskapen och tiden? Om svaret är ja är det bara att sätta igång. Behöver du däremot hjälp eller ett bollplank så är vår inredningsdesigner hos Boporten interiör din guide till den perfekta platsbyggda lösningen. Tillsammans med GH Snickerier i Umeå har vi skapat alltifrån otroligt vackra vinhyllor till annan smart förvaring till våra kunder.

För inspiration se vårt Instagramkonto för Boporten interiör @boporten_interior.

Har du funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information, priser eller för att bolla idéer och tankar. Se kontaktuppgifter till vår inredningsdesigner under Om oss.

← Tillbaka till stories