Vittervägen 91, Umeå - Boporten
Vittervägen 91

Umeå, Tomtebo

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Tomtebo

Vittervägen 91

Radhus - 3 rok, 84 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Vittergubben 54
Typ: Radhus
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 84 kvm
Tomtarea: 165 kvm
Byggår: 2004
Byggnadstyp: 2-plan

Renoveringar

2016 _Badrum renoverades
2016 Tvättmaskin
2016 Kyl frys
2022 Spis
2022 Diskmaskin

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Taktegel
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Tv: Ansluten till kabelnät.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Telia.

Övriga byggnader

Förråd. Gemensamt utrymme med både relaxdel samt övernattningsrum genom samfälligheten.

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 45 119 kr/år.

El: 11 836 SEK/år.

Uppvärmning: 14 083 kr/år.

Samfällighetsavgift: 19 200 SEK/år.

Fjärrvärmeförbrukning 11 619 kWh/år. 82,1 öre/kWh.
Elkostnaden beräknas på Rörligt avtal hos Umeå Energi. 78,40 öre/kWh.
I Samfälligheten ingår kabeltv, bredband, VA, renhållning, snöskottning och carport. Elbilsladdning är del av elförbrukningen.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 1 867 000 SEK (fastställt avseende år 2021).

Taxeringsvärde byggnad: 1 197 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 670 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 2004

Pantbrev finns. Totalt belopp: 1 620 000 SEK.

Uteplats

Uteplats 1: Altan med träplank vid husets entré, sydvästläge.
Uteplats 2: Uteplats på husets baksida, läge nordväst.
Uteplats 3: Balkong, läge nordväst.

Tomt

Tomtarea 165 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan (1990-06-05)

Rättigheter-last: Last: Ledningsrätt Fjärrvärmeledning, 2480K-03/212.1

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Vittergubben GA:4, Gemensamhetsanläggning: Umeå Vittergubben GA:5, Gemensamhetsanläggning: Umeå Vittergubben GA:6, Samfällighet: Umeå Vittergubben S:2

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Tomtebo - Gavelradhus med områdets bästa läge!

Jag välkomnar dig till ett ytterst välplanerat radhus i fint skick med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva! Vittervägens bostäder stod färdiga under 2004 och har sedan dess lockat barnfamiljer med sina bekvämligheter på Populära Tomtebo! Du bor bekvämt i två plan på gaveln med två uteplatser och en balkong.

Läget erbjuder två fantastiska uteplatser som erbjuder sol hela dagen. Interiört kommer du uppskatta att huset är så kvadratsmart, hela 84 kvadratmeter! I bostaden strömmar dagsljuset in från fönster i två väderstreck. Praktiskt och välutrustat kök och två badrum. Två rofyllda sovrum på övre plan. Det stora sovrummet bjuder på oanade förvaringsmöjligheter.
Varmt välkomna att boka visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning:
Varmt välkomna till en trea med allt du kan tänkas behöva! Redan i hallen möts vi av ett härligt ljus. På golvet vilar uppskattat parkettgolv i ekutförande. Likadana golv löper vidare i samtliga rum. Genomgående för bostaden är ljusa väggar. I direkt anslutning till entrén finns gott om plats för avhängning.

Första svängen till höger ni vi det trivsamma köket med gott om förvaring i skåp och lådor. Köket är i björk med bänkskivor i laminat och kakel i beige nyans. . Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, inbyggd ugn och micro, häll och fläkt. Att uppskatta är de höga fina fönsterpartierna med fina utblickar mot innergården. Intill det stora fönsterpartiet rymmer vi ett matbord i bra storlek.

I förlängningen av hallen når vi det ljusa och luftiga vardagsrummet. Vilket rum och vilket ljusinsläpp! Med stora fönsterpartier och utgång till altanen når ljuset varje vrå. Vardagsrummet möjliggör flera olika möbleringar. Här finns plats för soffa, TV och hyllor. Här finns utgång till altanen som är rymlig samt gräsytor som når runt gaveln på huset så att ni verkligen kan njuta av solen alla timmar på dagen.

Tillbaka i hallen hann vi passera det renoverade badrummet som är inrett med snygg matta i grå nyans med matchande väggar. Här finns dusch med vikbara glasväggar, wc och tvättställ med kommod och spegel. Glöm tidsbokningen och söndagstvätten. Med egen tvättmaskin och torktumlare är det ni som bestämmer när tvätten ska skötas.

Vi tar den öppna trappen upp till övre plan och möts direkt av en möblerbar hall.

Här finns husets andra badrum som är inrett med matta i blått och ljusare väggar. Här finns dusch, wc och handfat samt spegelskåp.

Det största sovrummet är ljust och luftigt och har utgång till en balkong. Ett rum som idag nyttjas som master bedroom. Här får dubbelsäng med tillhörande nattduksbord plats utan problem. Förvaring i rymlig klädkammare.

Vägg i vägg ligger det mindre sovrummet som idag används av de två minsta i familjen. Här får ni plats med två sängar och övrigt möblemang.
Varmt välkomna att boka visning!

Pris
2 595 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, Partner

Karta

Umeå, Tomtebo

Vittervägen 91

Visa karta

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. I närheten finns välsorterad Coop butik. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.

Intresseanmälan