Mårdvägen 99, Umeå | Boporten
Mårdvägen 99

Umeå, Mariedal

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Mariedal

Mårdvägen 99

Friliggande villa - 6 rok, 122 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Björnklon 26
Typ: Friliggande villa
Rum: 6
Sovrum: 4
Boarea: 122 kvm
Tomtarea: 167 kvm
Byggår: 1975
Byggnadstyp: 2 -plans gavelradhus

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Papp
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Frånluft
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internet: Leverantör för internet är via Sappa, ingår i samfälligheten.

Övriga byggnader

I samfälligheten finns ett varmgarage (nr 23) som tillhör huset.

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 52 657 kr/år.

El: 9 193 SEK/år.

Samfällighetsavgift: 43 464 SEK/år.

Huvudsäkring 16 A. Elförbrukningen baseras på rörligt avtal hos Umeå Energi. 62,78 öre/kWh.

I samfällighetsavgiften ingår vatten, värme, internet, varmgarage, allmän parkeringsplats, sophämtning, snöskottning och gräsklippning.

I samfälligheten finns två fullt utrustade tvättstugor samt två kvarterslokaler att nyttja.

Kabelt-tv ingår inte i samfälligheten just nu men planeras att ingå i avgiften nästa år. Du äger fastigheten men taket tillhör samfälligheten.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 0 SEK (fastställt avseende år ).

Taxeringsvärde byggnad: 0 SEK

Taxeringsvärde mark: 0 SEK

Typkod:

Värdeår:

Pantbrev finns. Totalt belopp: 2 698 750 SEK.

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Stadsplan (1972-12-22)

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Stadsliden GA:7 ändamål: Vägar, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Mårdvägen 99

Varmt välkommen till Mårdvägen 99. Här presenteras nu ett trivsamt radhus om 122 kvadratmeter i två plan för dig som vill ha en lättskött boende. Bostaden sticker ut i mängden med sin snygga fasad som känns modern och välskött tillsammans med genomgående renoverade ytskikt och badrum. Här bjuds du på ett härligt läge med kvällssol samtidigt som du njuter av du bostadens fina altan och trädgård.

Härifrån kan ni ta er till både elljusspår, fotbollsplan och slalombacke utan att använda bilen. Skola (låg-högstadie) finns inom gångavstånd och det går snabbt att ta sig både till universitetsområdet och stan med cykel eller buss.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Vi möts av en välmålad fasad och ett välputsat yttre med fin altan och även en insynskyddad altan vid entrén. Här kan ni sitta ostört eller så fungerar det utmärkt som förvaring för cyklar m.m. Praktisk med överbyggt tak så ingen snö dras in i hallen. Vid entrén finns även ett kallförråd.

Välkommen stig på! Det blir ett ljust mottagande i hallen med gott om plats för avhängning av kläder och skor samt en klädkammare. Ni sätter fötterna på ett ljust klinkergolv med underliggande golvvärme. Första svängen till vänster har ni det trivsamma köket. Här har ni gott om förvaring i skåp och lådor. Köksluckor i ek matchas med snyggt mosaik och mörka laminatskivor. Den utrustning som erbjuds är kyl/frys, diskmaskin, spishäll med ugn och fläkt samt diskmaskin. Här rymmer ni ett köksbord med utsikt mot entrésidan av huset.

Sällskapsrummet erbjuder gott om svängrum och här har ni stora inredningsmöjligheter. Här rymmer ni soffgruppen, bord och elektronik samt ett stort matbord och givetvis ert allra bästa sällskap. Ni sätter fötterna på ett trendigt golv i mörkare nyans som sätter karaktär på rummet. Från sällskapsrummet når ni det inglasade uterummet som verkligen förlänger säsongen. Här har ni också stora möbleringsmöjligheter. I anslutning till uterummet har ni en härlig altan med bästa solläget så ni kan njuta hela dagen och kvällen.

Innanför sällskapsrummet har ni ett stort sovrum som vetter mot huset baksida, vilket utlovar en god natts sömn. Här rymmer ni dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang.

Från hallen har vi hemmets andra sovrum på nedre plan. Det är också i bra storlek och vetter mot bostadens framsida. Här rymmer ni dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Här behöver ni inte oroa er för förvaringen då ni har ingång till en "walk in closet".

I hallen hann vi även passera ett helkaklat och fräscht badrum. Mörkt klinker, golvvärme och vitkaklade väggar med fondvägg kaklad i greige nyans. Här finns tvättställ med kommod och spegel, vikbara glasväggar, wc och handdukstork.

Vi tar trappen upp till en möblerbar hall som fungerar utmärkt som arbetshörna. Övervåningen överraskar med ett härligt ljusinsläpp från flertalet fönster. Ni sätter fötterna på ett parkettgolv i ek som återfinns i alla rum på övre plan.

Två rymliga sovrum finns perfekt placerade i varsin ända av hallen, båda är i bra storlek och rymmer säng och sängbord.

Badrummet är helkaklat och modernt inrett med mörkt klinker, golvvärme och vitkaklade väggar med fond vägg av kakel i greige nyans. Här finns snygg kommod i svart med tvättställ och spegel samt vikdörrar i glas och wc samt handdukstork. Här kan ni utföra vardagsbestyren enkelt med både tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkomna!

Pris
3 595 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Torsdag 21 september 17:00-17:30
Endast bokade visningar.
Boka
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Mariedal

Mårdvägen 99

Visa karta

Område - Mariedal

Mariehem, Mariedal, Mariestrand eller Marieberg? På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.

Intresseanmälan