Generalsgatan 7B, Umeå | Boporten
Generalsgatan 7B

Umeå, Haga

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Haga

Generalsgatan 7B

Radhus - 5 rok, 116 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Tågmästaren 33
Typ: Radhus
Rum: 5
Sovrum: 3
Boarea: 116 kvm
Tomtarea: 118 kvm
Byggår: 2011
Byggnadstyp: 2 - plans radhus

Renoveringar

Nytt golv hela nedervåning 2022 samt lister i nederkant,
Ny hall 2021, målning samt listbyte uppe.
ommålning av trappen.
Stenskiva till ovansida trappen. Ommålning av hela fasaden utvändigt 2022

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Tv: Telenor 400kr/mån

Internet: Umenet 349kr/mån, leverantör Bredbandsbolaget 100kr/mån

Övriga byggnader

Till bostaden finns ett förråd.

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 37 339 kr/år.

El: 8 443 SEK/år.

Uppvärmning: 12 896 kr/år.

Samfällighetsavgift: 16 000 SEK/år.

Huvudsäkring 20 A. Elkostnaden beräknas på rörligt avtal hos Umeå Energi.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 0 SEK (fastställt avseende år ).

Taxeringsvärde byggnad: 0 SEK

Taxeringsvärde mark: 0 SEK

Typkod:

Värdeår:

Pantbrev finns. Totalt belopp: 3 726 000 SEK.

Uteplats

Stor altan med plats för matmöbel och loungegrupp, balkong i sydväst läge

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Stadsplan (1965-02-22)

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Tågmästaren GA:5 ändamål: Elledning och/eller belysning, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Samfällighet: Umeå Tågmästaren S:2

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Generalsgatan 7B

Letar ni efter ett modernt och centralt beläget radhus? Då har vi nu det stora nöjet att välkomna er till Generalsgatan 7B!

Välplanerat och hemtrevligt 2-plans radhus om ca 116 kvm som fördelas på 5 rok varav 3 bra sovrum. Härliga sällskapsytor på entréplan och på övre plan blir en "privat" familjeavdelning med sovrum samt badrum.

Bostadens 116 kvm fördelas oerhört väl över två plan. På nedre plan är bostadens sällskapsytor belägna i form av ett välutrustat kök från HTH som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet tar du dig ut till den solig uteplats som är generös nog att rymma både loungemöbler och matmöblemang. Härifrån nås en grästäppa där barnen kan leka fritt. På övre plan finns tre rymliga sovrum. Bostaden erbjuder två helkaklade badrum, ett på varje plan. I anslutning till huset finns en carport med plats för en bil och i samfälligheten finns två gästparkeringar. Till radhuset finns även ett förråd.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Vi parkerar i carporten invid huvudentrén. Här finns även en stor gemensam uteplats för samfälligheten att nyttja.

-ENTRÉPLAN-

Förväntansfullt äntrar vi bostaden och möts av hemmets hall och dess rymd. I hallen har vi stora och väl genomtänkta förvaringsutrymmen. Era ytterkläder och skor finner ni utrymme för i platsbyggd garderob med skjutdörrar. Vi sätter fötterna på ett mörkt klinker och som vidare övergår till ett ljust 1-stavsparkett i ek från 2022. Genomgående för hemmet är behaglig vattenburen golvvärme och sober färgsättning på väggarna.

I anslutning till hallen finner vi ett helkaklat badrum som utrustas med wc, handfat med kommod, spegelskåp och dusch med glasväggar. Tvättmaskin och torktumlare med överliggande arbetsbänk gör tvättandet till ett rent nöje.

En öppen planlösning är en självklar lösning. Det stilrena köket blir entréplanets kärna som samspelar både med matplatsen samt vardagsrumsdelen och dess umgängesytor.
I köket möts vi av stilsäker inredning från HTH med materialval som slår det mesta. Vad sägs om grå skåpinredning och bänkskiva i silestone som matchas med stänkskydd i grått. Maskinell utrustning med bland annat fullstor kyl och frys, diskmaskin och ugn. Köket har dessutom en rymligt matplats där du kan avnjuta trevliga middagar med din familj och vänner.

Vardagsrummet är som taget ur ett inredningsmagasin! Här har ni gott om ljusinsläpp tack vare väl tilltagna fönster i sydvästläge. Denna den av bostaden känns både ljust och rymligt och har gott om plats för flera olika möbleringsalternativ. Härifrån når man den trevliga utbyggda altanen som rymmer både matplats och loungegrupp. Uteplatsen vetter mot innergården belägen i ett soligt läge. På innergården finns även den den stora gemensamma uteplatsen.

-ÖVRE PLAN-

Från vardagsrummet leder trappan upp till övervåningen. Stora fönster ger ett otroligt vackert ljusinsläpp över de parkett-klädda trappstegen.

Övre plan disponerar tre rymliga sovrum, ett badrum, klädkammare samt ett allrum.
Ett trevligt allrum med parkettgolv och vita väggar som binder samman de tre sovrummen och badrummet.

De första två sovrummen disponeras till vänster om allrummet. Sovrummen håller måttet för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt övrigt möblemang om så önskas. Intill sovrummen finns klädkammare för extra förvaring.

Fortsätter man till höger efter trappen i allrummet kommer man in till det större sovrummet. Här finns gott om garderober för klädförvaring och stora härliga fönster som skapar en ljus och härlig miljö. Härifrån når man även balkong i sydväst läge med plats för ett cafébord med stolar och med härlig utsikt över den stora gemensamma uteplatsen som finns på innergården.

Sist men inte minst möts vi av övervåningsens badrum. På golvet vilar klinkergolv och på väggarna pryder stående kakel i vitt. Behaglig golvvärme under fossingarna och spotlights i tak. Badrummet är utrustat med toalett, dusch med glasvägg, handfat med undersittande förvaring och handdukstork.

Varmt välkommen på visning!

Pris
4 995 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Haga

Generalsgatan 7B

Visa karta

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.

Intresseanmälan