Kopparvägen 22, Umeå | Boporten
Kopparvägen 22

Umeå, Carlslid

Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Umeå, Carlslid

Kopparvägen 22

Friliggande villa - 6 rok, 175 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Kopparn 11
Typ: Friliggande villa
Rum: 6
Sovrum: 3 (Kan göras om till 4)
Boarea: 175 kvm
Biarea: 30 kvm
Tomtarea: 721 kvm
Byggår: 1979
Byggnadstyp: 1 ½ plan

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Fjärrvärme

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 43 786 kr/år.

El: 11 419 SEK/år.

Uppvärmning: 21 021 kr/år.

Renhållning: 2 863 kr/år.

Vatten och avlopp: 8 483 kr/år.

Huvudsäkring 16A. Elförbrukningen beräknas på rörligt avtal hos Umeå Energi 88,65 öre/kWh.
Fjärrvärmeförbrukningen senaste 12 månaderna är 22081 kWh.

Beräknad vattenförbrukning 124 kbm.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 3 511 000 SEK (fastställt avseende år 2021).

Taxeringsvärde byggnad: 2 345 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 1 166 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 1979

Pantbrev finns. Totalt belopp: 4 108 000 SEK.

Uteplats

Altan

Tomt

Gräsmatta, buskar

Servitut

Planbestämmelser: Stadsplan (1977-05-27)

Gemensamhetsanläggningar: Samfällighet: Umeå Kopparn S:1

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Carlslid storlagen villa!

Välkommen till denna fantastiska familjevilla belägen på det natursköna Carlslid! Denna storslagna fastighet har allt som en familj kan önska sig. Med fyra rymliga sovrum samt vardagsrum på varje våningsplan finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att koppla av och ha sina egna personliga utrymmen. Bortom den lättskötta trädgården finner du en välplanerad och modern interiör.

Kliv över tröskeln till den till den rymliga hallen, välkomnas av det stilrent renoverade storslagna köket och känn känslan av hemtrevnad, här vill man bo! De ljusa ytskikten möter en klassisk design och bjuder in dig till ett hem som är både elegant och funktionellt.

Köket som ligger på entréplanet, rummet smyckas av en vacker öppenspis och plats för större matbord. Vidare nås vardagsrummet som bjuder på stora sociala ytor där familj och vänner kan umgås och koppla av tillsammans. På entréplanet finns även ett sovrum/kontor i anslutning till hall och en tvättstuga. I villan finns två badrum, ett på varje våningsplan vilket garanterar att hela familjen kan ha morgonrutinerna klara på nolltid. På övervåningen finner du idag tre väl tilltagna sovrum. Ett ljust och trevligt allrum ligger i mitten med utgång till balkongen i ljuvligt sydvästläge. Förvaringsmöjligheter och smarta inredningsval gör denna villa perfekt för den aktiva familjen. Tvättstugan erbjuder en separat utgång till den trevliga baksidan av gården, samt ger utrymme för hela familjen att förvara ytterkläder. Till huset hör ett uppvärmt garage samt elbilsladdare.

Huset är verkligen i hög klass och är svårt att överträffa, med dess familjära och naturnära omgivningar. Här finns allt som en aktiv familj kan önska sig, inklusive närhet till promenadstråk och andra utomhusaktiviteter. Så om du letar efter ett hem som kombinerar modern design och funktionalitet med rymliga och sociala ytor, så är detta den perfekta familjevillan för dig.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Det blir ett ljust välkomnande i hallen med två sidofönster om den fina ytterdörren. Här har ni gott om plats för kläder och skor samt övrigt möblemang. Ni sätter fötterna på ett ljust och gediget plankgolv som löper vidare in till huset hjärta, det fantastiska köket. Golven bidrar till en härlig helhet.

Vi tar första svängen till vänster och når det underbara köket. Här har ni gott om svängrum, ett kök med utrymme som många drömmer om! Här behöver ni inte känna några begränsningar vid middagsbjudningar, ni rymmer alla. Här kan ni sitta och njuta av en sprakande brasa i den vackra öppna spisen som blir rummets naturliga blickpunkt. Köket är snyggt, modernt och det passar som handen i handsken med husets stil. Stilfulla luckor i grå nyans med mörka stenskivor och vitt kakel under skåpen, allt andas sober lyx och är så hemtrevligt. Köket har mycket gott om förvaring i lådor och skåp och samt fina arbetsytor på de tåliga, långa och vackra stenskivorna. Den maskinella utrustningen består av hel kyl/frys, integrerad diskmaskin, vinkyl och dubbla kombiugnar med extra bred häll, perfekt för alla som älskar att laga mat!

Innanför köket har ni tvättstugan/groventrén. Här finns utgång till den härliga altanen och den fina och helt insynsskyddade tomten med sol från morgon till kväll.

I hallen hann vi passera det snyggt renoverade badrummet, även det är helt i stil med huset. I badrummet finns en mönstrad matta i grå nyanser och väggarna är helkaklade i vitt. Här har ni badkar, toalett, tvättställ och spegel. Fönstret släpper in fint ljus och perfekt för vädring.

Det stora vardagsrummet känns mysigt och hemtrevligt. Här rymmer ni soffgruppen, elektronik och matsalsbord samt givetvis ert allra bästa sällskap!

Från hallen tar vi den öppna trappen upp till övre plan och når direkt ett fantastiskt sällskapsrum med synliga takbjälkar och en ytterligare fin öppen spis, detta ger verkligen rummet härlig karaktär. Här har ni stora inredningsmöjligheter med utrymme för soffhörnan, fåtöljer samt övrigt möblemang. Här finns även utgång till balkong i soligt sydvästläge. Ta med eftermiddagskaffet och låt solen värma dig på balkongen.

I villan finns fyra rymliga och rofyllda sovrum, alla fyra är i bra storlek och rymmer säng och nattduksbord samt övrigt möblemang. I alla rum finns garderober för förvaring. Badrummet på övre plan är inrett med grå matta och vitkaklade väggar. Här finns bastu, dusch, wc och tvättställ med kommod i grå nyans.

På tomten finns även ett uthus (byggt 1989) med förråd och extra sovrum för gäster eller tonåringen. Tomten räcker till för både lek och bus, samt härliga grillkvällar under sommaren.

Varmt välkomna att boka visning!

Pris
6 495 000 kr
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Karta

Umeå, Carlslid

Kopparvägen 22

Visa karta

Intresseanmälan