Håkabäcksvägen 3, Röbäck | Boporten
Håkabäcksvägen 3

Röbäck

Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Röbäck

Håkabäcksvägen 3

Friliggande villa - 5 rok, 124 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Röbäck 30:48
Typ: Friliggande villa
Rum: 5
Boarea: 124 kvm
Biarea: 100 kvm
Tomtarea: 725 kvm
Byggår: 1966
Byggnadstyp: 1 plan med källare

Renoveringar

Tak bytt år 2017
Omdränerat ca 2000-02.

Byggnadssätt

Grund: Källare
Stomme: Trä
Bjälklag: Betong
Fasad: Tegel
Takbeklädnad: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Tv: Kabel-tv via Kabel-tv föreningen Lindblomman (ComHem). Kostnad 1400 kr/år.

Internet: Förberett och betalt för fiber via Umeå Energi.

Övriga byggnader

I slänten mot bäcken finns en matkällare. Friggebod.

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 37 936 kr/år.

El: 7 840 SEK/år.

Uppvärmning: 23 195 kr/år.

Renhållning: 1 829 kr/år.

Vatten och avlopp: 5 072 kr/år.

Fjärrvärmeförbrukning 26490 kWh. Elförbrukning 3921 kWh, kostnad beräknad på rörligt avtal via Umeå Energi 2022-09-07. Vattenförbrukning 27 kbm.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 3 360 000 SEK (fastställt avseende år 2021).

Taxeringsvärde byggnad: 2 059 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 1 301 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 1966

Pantbrev finns. Totalt belopp: 120 300 SEK.

Uteplats

Överbyggd altan, läge söder.

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Byggnadsplan

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Röbäck - Trevlig villa i ett bra läge!

Välkommen till omtyckta Röbäck och denna välplanerade villa i mycket bra läge på lugn gata mitt i byn. Här bor ni med naturen som närmsta granne på en insynsskyddad tomt i söder. Huset har stora härliga sällskapsytor, ett bra källarplan samt ett dubbelgarage. Såväl tak som dränering är bytt och huset är anslutet till fjärrvärme.

I Röbäck har ni det bästa av båda världar. Här bor ni nära djur, natur och nära friluftsliv men samtidigt med ett kort avstånd in till stan. I Röbäck finns skola 1-9, dagis, livsmedelsbutik, pizzeria samt en mycket aktiv idrottsförening. Bra bussförbindelser med city.

Välkommen till visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Entré till hall i fil från vilken man når samtliga delar av våningsplanet. I anslutning till entrén finns utrymme för avhängning samt en toalett.

Köket har ljusa spegelluckor samt ett vitt kakel ovanför arbetsytorna i rostfritt och laminat. Köket har ett bra ljusinsläpp med två fönster ut mot gatan samt bra utrymme för matplats. Utrustningen i köket består av spis med häll, diskmaskin samt kyl/frys. I anslutning till köket finns ett matrum med parkettgolv, rummet är möjligt att dela av för den som behöver ytterligare sovrum.

Det ljusa och rymliga vardagsrummet ligger i fil med matrummet och har ett stort härligt ljusinsläpp i söder och utgång till en överbyggd altan. På golvet ligger en ekparkett.

De tre sovrummen ligger samlade i hallens ända (i slutet av hallen finns även en inbyggd garderobsvägg). Det första sovrummet har en fin tidsenlig träpanel på ena väggen. De andra två har god förvaring med inbyggda garderober. I det större sovrummet når man ut till en balkong i söder.

Badrummet har ett ljust klinkergolv och delvis kaklade väggar samt ett fönster mot husets gavel. Här finns såväl dusch som badkar. I övrigt finns här toalett samt dubbla handfat.

KÄLLARPLAN

När ni kommer ned för trappan möts ni av ett trevligt allrum med träpanel, parkettgolv och ett stort ljusinsläpp. På allrummets ena sida finns två inbyggda garderober.

Mellan allrummet och sovrummet sitter ett fönsterparti vilket gör båda rummen väldigt ljusa. Även sovrummet har träpanel samt ett parkettgolv.

Tvättstugan har ett gråmålat betonggolv samt delvis kaklade väggar. Här finns tvättmaskin, tvättho samt ett bra ljusinsläpp.

Slutligen har källarplan ett stort hobbyrum (pingisrum) och i anslutning till det en matkällare.

Pris
5 195 000 kr
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Jörgen Johansson
Fastighetsmäklare

Planritning

Karta

Röbäck

Håkabäcksvägen 3

Visa karta

Område - Röbäck

Röbäcks by ligger ca 4 km sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 80-talet. Hela området består av marknära bostäder. Bebyggelsen består av lägenheter och småhus med bostadsrätt och hyresrätt. Befintlig tallskog och naturmark har sparats. Närhet till daghem, skolor, el-ljusspår, motionsslingor, tennisbanor och motionshall. Livsmedelsbutik med vissa posttjänster ligger centralt i området. Mycket goda bussförbindelser till både centrum och Universitetet.

Intresseanmälan