Honungsvägen 24, Umeå | Boporten
Honungsvägen 24

Umeå, Umedalen

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Umedalen

Honungsvägen 24

Friliggande villa - 5 rok, 137 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Biet 23
Typ: Friliggande villa
Rum: 5
Sovrum: 4
Boarea: 137 kvm
Biarea: 7 kvm
Tomtarea: 254 kvm
Byggår: 2017
Byggnadstyp: 2 plan

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Plåt med falsat utseende
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Fjärrvärme. Golvvärme entréplan samt badrum, radiatorer övre plan.

TV- och internetanslutning

Tv: Umenet. Ansluten till kabelnät.

Internet: Umenet (fiber).

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 35 600 kr/år.

El: 13 000 SEK/år.

Uppvärmning: 8 800 kr/år.

Renhållning: 1 800 kr/år.

Samfällighetsavgift: 12 000 SEK/år.

I samfällighetsavgiften ingår Vatten/Avlopp + gemensamma grönytan mellan husen.
Uppgifter från säljarna.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 3 195 000 SEK (fastställt avseende år 2021).

Taxeringsvärde byggnad: 2 380 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 815 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 2017

Pantbrev finns. Totalt belopp: 2 600 000 SEK.

Uteplats

En generös altan på framsidan och en härlig trädgård på baksidan.

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan

Rättigheter-förmån: Förmån: Officialservitut Underhåll, 2480K-16/106.8

Rättigheter-last: Last: Officialservitut Underhåll, 2480K-16/106.9

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Biet GA:1 ändamål: Avloppsanläggning, Grönområden, Kvartersanläggning, Samfällighet: Umeå Biet S:1

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Honungsvägen 24

Välkommen till ett optimalt planerat hus, byggår 2017 med carport och stor altan. Perfekt för er som bara vill flytta in och njuta! Här slipper ni fastighetsavgiften fram till år 2032. Trädgårdstomt med plana gräsytor och odlingsplats. Lyxigt med rymliga uteplatser på både fram och baksida, för att kunna ta vara på solens alla timmar. En fristad att nyttja under årets soliga dagar med plats för utemöblemang, loungedel och grillplats - perfekt alternativ matplats kring vår och sommar! I direkt anslutning till huset har du den praktiska carporten. Dessutom är uppfarten asfalterad och gör plats för ytterligare bilar!. Genomgående nyskick och två stilrena badrum, ett i varje plan. Tvättdel med allt man önskar och carport. Härligt vardagsrum i delvis öppen planlösning mot kök och utgång till altanen. Strålande läge i ett idylliskt kvarter som omringas av grönska och natur. Här bor man med närhet till diverse motionsspår, Umeälven, Umedalens skulpturpark, äventyrslekpark, Musköten, IKSU Spa, Gropen med grillplats och pulkåkning samt populära och omtalade restaurangen Garaget. Vidare finns ett flertal förskolor och skolor att välja bland.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen in till Honungsvägen 24!

Vi stiger in till trivsam hall med gott om avhängningsmöjligheter. Under era fötter ligger ett klinkers golv i grått med golvvärme och väggarna är målade i ljusa färger och som går i samma anda genom hela bostaden.

Från hallen når vi ett lyxigt inrett helkaklat och toppen fräscht badrum. Utrustningen består av wc, tvättställ med kommod, spegel med inbyggd belysning och dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Här täcker ett snyggt kakel i blankt vitt väggarna som smakfullt bryts av mot det gråa klinker som beklär golvet.

Köket är moderna, stilrent och praktiskt planerat. Här har ni gott om både förvaring och bänkytor, perfekt för den som gillar att arbeta i köket. Stilrent kök i vitt. Maskinutrustningen består av fullstor kyl och frys, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt induktionshäll med fläkt. Den mörkare bänkskivan i laminat bryter snyggt av mot det vita. Allt som allt ger köket ett ljust och modernt intryck i bra harmoni. Det här är köket för dig med höga krav helt enkelt! I anslutning till köket har vi matrummet med fönster längs hela väggen, vilket ger bra ljus insläpp. Här finns stort utrymme för familj och vänner! I matrummet ligger ett parkettgolv i ek som löper vidare genom vardagsrum och alla sovrum, vilket ger huset ett bra helhetsintryck.
Från köket har vi utgången mot familjens fantastiska och mysiga uteplats. Altanen skapar en mysig och lugn atmosfär och gör att sommaren gärna tillbringas utomhus.

Det luftiga och ljusa vardagsrummet hittar ni rakt fram från köket. Här finns gott om plats att umgås. Vardagsrummet erbjuder goda möbleringsmöjligheter med stort utrymme för variation. Samma fina parkettgolv som är genomgående i större delen av huset samt väggar klädda i samma anda som resterande rum. Här har vi fantastiska fönsterpartier mot den härliga tomten vilket gör detta rum inbjudande.

Här har vi även utgång till husets baksida och isolerat förråd.

I direkt anslutning till vardagsrummet når vi bostadens första sovrum som passar perfekt för tonåringen som vill ha sitt eget lite mer avskilt eller som ett kontor.

Den fina vita trappen leder oss till övre plan och vi når direkt en passage som leder genom övre plan. Här har ni tre rofyllda sovrum inrett med moderna färgval samt parkettgolv i ek. Det största rummet har även praktisk walk-in closet, så lyxigt!

På övre plan finner vi även bostadens andra badrum. Rymligt och präglas av samma lyxiga känsla som det första badrummet. Vita blanka kakelplattor och stora klinkerplattor i grått. Här finns dusch med glasväggar, tvättställ med kommod i vitt och spegel med inbyggd belysning samt wc.


Varmt välkommen!

Pris
3 995 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Söndag 22 maj 15:00-16:00
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Måndag 23 maj 18:00-19:00
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Umedalen

Honungsvägen 24

Visa karta

Område - Umedalen

Cirka 5 km väster om Umeå centrum ligger denna vackra kulturbygd med bär- och svampmarker in på knutarna.

UTBUD
I närområdet finns matbutik, bistro Le Garage, ICA Kvantum, IKSU Spa, skulpturpark och Hagabagarn. Här hittar du allt från hälsocentral med apotek, flertal förskolor/skolor, bibliotek, tandläkare, idrottsplats till kulturområdet kring Backens kyrka.

SKOLOR
I området finns ett stort antal förskolor och skolor att välja mellan. Backenskolan (F-6) lyfter fram natur, kultur och historia och har särskilda musikklasser för årskurs 4-6. Västangårds skola (F-9) jobbar med barn från ett till sexton år, och kan därför följa varje barn under lång tid.
Utöver de kommunala verksamheterna finns här flera fristående skolor med varierande pedagogiska inriktningar: Umeå Waldorfskola (F-9 och gymnasium), Umeå Montessoriskola (F-6) samt den kristna Hannaskolan (F-9).

Intresseanmälan