Slagvägen 5, Umeå | Boporten
Slagvägen 5

Umeå, Norrmjöle

Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Umeå, Norrmjöle

Slagvägen 5

Friliggande villa - 4 rok, 130 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Norrmjöle 1:203
Typ: Friliggande villa
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 130 kvm
Biarea: 15 kvm
Tomtarea: 1375 kvm
Byggår: 2012
Byggnadstyp: 1 plansvilla från Skidstahus

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk (frånluft med värmeåtervinning)
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump Nibe 750F - Golvvärme. Braskamin.

TV- och internetanslutning

Internet: Bredbandsfiber via Umnet är installerat i huset.

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 34 039 kr/år.

El: 22 443 SEK/år.

Renhållning: 1 340 kr/år.

Samfällighetsavgift: 4 038 SEK/år.

Sotning: 371 kr/år.

Vägsnöröjning: 1 900 kr/år.

Vatten och avlopp: 3 947 kr/år.

Huvudsäkring 20 A

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 2 767 000 SEK (fastställt avseende år 2021).

Taxeringsvärde byggnad: 2 249 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 518 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 2012

Pantbrev finns. Totalt belopp: 2 506 000 SEK.

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan Ändring Av Dp

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Norrmjöle GA:11 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Umeå Norrmjöle GA:12 ändamål: Vägar, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Umeå Norrmjöle GA:23 ändamål: Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Umeå Sörböle GA:2 ändamål: Vägar

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

1-plansvills i Norrmjöle.

Välkomna till detta rymliga hus i populära Norrmjöle. Här bor ni på ett fantastisk läge med stor tomt nära till både golfbana och havsbad. Huset bjuder på 4 rum varav 3 st sovrum, trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Utvändigt har du en skyddad och trevlig baksida i med inglasat uterum, spa och relaxavdelning med både badtunna och vedeldad bastu!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Slagvägen, en familjär gata i populära Norrmjöle. Bilen parkeras bekvämt under carporten eller på den stenlagda uppfarten. Här finns plats för tre bilar! Carporten har infälld spotlightsbelysning i taket och en lucka till carportvinden där det finns förvaringsmöjligheter.

Vi tar klivet in via huvudingången. Hallen är öppen och välkomnande och du lägger märke till den öppna planlösningen. Fötterna har du hunnit placera på ett slitstarkt klinkergolv med underliggande golvvärme som löper enhetligt vidare i hela huset. Det första som möter din blick redan i entrén är den värmande braskaminen från Contura.
I anslutning till hallen, till höger, ligger ett avskilt sovrum som även lämpar sig väl som kontor eller gästrum.

Köket och vardagsrummet ligger rakt fram från entrén med med en vänstersväng. Detta är verkligen ett kök med alla rätt! Stora ytor, generösa förvaringsmöjligheter och många fönster som bidrar till fint ljusinsläpp. Vitlaserat ekkök från HTH. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis med häll, fläkt och integrerad diskmaskin. Matbordet är placerat intill fönstret och braskaminen. Vardagsrummet och köket är ljust och placerat mot baksidan. Här får du plats med soffa, TV-möblemang och ditt allra bästa sällskap. Innanför vardagsrummet finns ett rymligt sovrum.

Hemmet bjuder på tre sovrum. Samtliga rymliga och lugnt placerade.

Huset har två badrum, det första av dessa är mycket stort då det är förberett för ett bubbelbadkar. Badrummet är idag utrustat med vikdusch i glas, wc samt tvättställ med spegel. Badrummet är försett med våtrumsmatta på golvet och våtrumsvinyl på väggarna.

Tvättstugan ligger mellan de båda badrummen och erbjuder även fri passage till husets groventré. Tvättstugan är utrustat med Miele tvättmaskin och en rostfri bänk. Här är frånluftsvärmepumpen placerad. Från tvättstugan kommer man vidare till den generöst tilltagna groventrén där det finns avhängningsmöjligheter och plats för varmförvaring samt en extra fullstor kyl/frys. Från groventrén kommer man ut alldeles vid carporten.

Vid en passage från allrummet nås badrum nummer två, även detta badrum utrustat med vikdusch i glas, wc samt tvättställ med spegel. Våtrumsmatta på golvet och våtrumsvinyl på väggarna.
Mittemot badrummet har man även utgång till det härliga inglasade uterummet med bästa solläge i syd/väst. Ställ ut loungemöblerna och njut av solen.

Innanför passagen nås husets master bedroom, detta är det största sovrummet i huset och det har fönster mot innergården. Bra förvaring innanför skjutgarderoberna.

På gården finns även bastustuga med vedeldad Harvia-bastu och relaxavdelning. Byggnaden är byggd i grov timmer och har levererats av bastustugan i Boden. Vid bastun finns också en vedeldad badtunna.

Gäststugan är ca 15 kvm och oisolerad men går utmärkt att använda årets varma månader. Stugan har även en egen altan och är anlagd på hälleberget.

Inflytt kan ske från och med årsskiftet.

Pris
3 895 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Onsdag 18 maj 17:00-18:00
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Söndag 22 maj 12:00-13:00
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Ansvariga mäklare
Evelina Olofsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Norrmjöle

Slagvägen 5

Visa karta

Intresseanmälan