Lyktvägen 21A, Umeå | Boporten
Lyktvägen 21A

Umeå, Tomtebo

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Tomtebo

Lyktvägen 21A

Radhus - 5 rok, 120 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Källan 25
Typ: Radhus
Rum: 5
Sovrum: 4
Boarea: 120 kvm
Biarea: 6 kvm
Tomtarea: 229 kvm
Byggår: 2015
Byggnadstyp: 2 plan

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Takpannor
Fönster: 3-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Frånluftvärmepump Nibe 750 med värmeåtervinning. Vattenburen värme.

TV- och internetanslutning

Tv: Ingår inte i samfälligheten

Internet: Ingår i samfälligheten

Övriga byggnader

Förråd i carporten. Eluttag finns.

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 31 040 kr/år.

Uppvärmning: 13 040 kr/år.

Samfällighetsavgift: 18 000 SEK/år.

I samfällighetsavgiften ingår skötsel och underhåll av gemensamhetsanläggningar (carport, soprum, parkering, förråd). Vidare ingår även miljöstation/sophämtning, el till gatlyktor och motovärmare på gemensamma ytan och i carport, snöröjning och grus till området samt vissa gemensamma trädgårdsartiklar. Vatten till hushållen ingår.
Bredband (Umeå energi) ingår förutom nätverksavgift till bredband samt TV-paket.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 2 797 000 SEK (fastställt avseende år 2021).

Taxeringsvärde byggnad: 2 040 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 757 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 2015

Pantbrev finns. Totalt belopp: 2 612 000 SEK.

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Källan GA:1 ändamål: Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Umeå Källan GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Samfällighet: Umeå Källan S:1

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Lyktvägen 21 - Gavelradhus med sjöglimt

Varmt välkomna till detta fina familjeradhus i mycket bra skick som inte lämnar dig något övrigt att önska. Här erbjuds ett modernt, friköpt gavelradhus på barnvänliga på populära Tomtebo! Radhuset karakteriseras av öppna sällskapsytor, smakfulla materialval samt fönsterpartier i tre väderstreck. Vidare fördelas 120 kvadratmeter på 4 sovrum, två badrum samt ett vardagsrum integrerar i en öppen planlösning med ett fullt utrustat kök.

På husets baksIda erbjuds en stor altan i söderläge, perfekt för härliga sommardagar! Välkommen att bo med närhet till omtyckta nydalasjön och dess natur och skog men också ett stenkast från både förskola, engelska skolan, kommunikationer samt all tänkbar service.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen till detta moderna trevliga radhus med fint läge. Här har ni ett ljust radhus med fin planlösning där det bara är att flytta in.

Välkommen till entrén med en egen frukostveranda. Perfekt plats att starta dagen på!
Vidare in till ljus rymlig hall med parkettgolv som löper vidare genom samtliga rum och bryter fint till ljusa väggar. Här finns det plats för förvaring av ytterkläder och skor via hatthylla och garderober. Hallen leder er vidare in till kök, sovrum, badrum och vardagsrum på nedre plan.

Bostadens första sovrum som disponeras till höger om hallen och används idag som ett kontor.

Det trivsamma köket till nås rakt fram från hallen med en trivsam öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har vit skåpinredning med vit våtrumsskiva som stänkskydd. Hel kyl och frys, diskmaskin, häll, inbyggnadsugn och fläkt är den maskinpark som erbjuds. Här finns rymlig matplats vid fönster som vetter ut mot baksidan, fönstren ger fint ljusinsläpp. Här får ni ett modernt ljust kök som har gott om förvaringsmöjligheter.

Vardagsrummet med ekparkett till ljusa väggar med plats för både soffgrupp och annan möblering. Kaminen är smart placerad i hjärtat av rummet. Här finns även dörr ut till den större altanen och gräsyta med sol i västerläge där ni kan njuta fina sommardagar. Här njuter ni inte bara av kvällsolen utan även över omtyckta Nydalasjön som ligger alldeles i närheten. Här finns även en altanmarkis monterad. Från vardagsrummet nås även trapp upp till övre plan och under trappan finns praktiskt klädkammare/förråd.

Det nedre planets badrum finner ni placerat direkt till höger om hallen. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med ovanpåliggande bänkskiva. Badrummet har en våtrumskiva på vägg samt matta på golv och rymmer dusch, wc samt tvättställ och spegel.

Övre plan disponerar tre sovrum, klädkammare, badrum samt läshörna/TV-hörna.

Det större sovrummet har plats för dubbelsäng med flertalet fönster som ger rummet ett härligt ljusflöde och ligger placerat i närhet till praktisk klädkammare. De andra sovrummen har fina utrymmen och passar prefekt för barnen eller hemma kontoret. Här finner ni även utgång till balkong med eftermiddagssol.

Badrummet på övre plan har våtrumsskiva på vägg till en mörkgrå matta på golv, badkar med dusch, wc samt tvättställ med kommod. Ett snyggt modernt badrum.

Altan, carport med förråd och perfekt översyn över den lugna innergården. .

Välkommen på visning!

Pris
4 295 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Söndag 22 maj 12:30-13:40
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Måndag 23 maj 16:30-17:40
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Tomtebo

Lyktvägen 21A

Visa karta

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.

Intresseanmälan