Lövöhällans väg 49, Holmsund | Boporten
Lövöhällans väg 49

Holmsund

Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Holmsund

Lövöhällans väg 49

Friliggande villa - 4 rok, 98 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Lingonriset 9
Typ: Friliggande villa
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 98 kvm
Tomtarea: 191 kvm
Byggår: 2007
Byggnadstyp: 2 plan

Renoveringar

2022 Ny tvättmaskin och tvätt maskin

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Betongtegel
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, golvvärme bottenplan, radiatorer övre plan.

TV- och internetanslutning

Tv: Bredband och tv ingår i samfällighetsavgiften. Basutbud

Internet: Bredband och tv ingår i samfällighetsavgiften.

Övriga byggnader

Bod med plats för trädgårdsredskap, varmförråd vid carport

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 32 935 kr/år.

Uppvärmning: 22 435 kr/år.

Samfällighetsavgift: 10 500 SEK/år.

Huvudsäkring 20 A, Elförbrukningen beräknas på rörligt avtal hos Umeå Energi, I samfällighetsavgiften ingår bredband, snöröjning, vatten, renhållning, carport med förråd och el, Ip- telefoni, bredbandstv med basutbud.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 1 507 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 1 182 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 325 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 2007

Pantbrev finns. Totalt belopp: 1 870 000 SEK.

Uteplats

Fin uteplats på framsidan med sol från lunchtid till solen går ner och en insynsskyddad altan på baksidan med morgonsol.

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Holmsund GA:24 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Umeå Lingonriset GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden, Garage och/eller parkering, Samfällighet: Umeå Lingonriset S:2

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Holmsund - Välskött gavelradhus på fin tomt

Välkommen till Holmsund och detta välplanerade gavelradhus nära golfbanan och havet med badstrand. Huset har genomgående fina materialval med kök i vinkel, tre sovrum och två helkaklade badrum. Golvvärme på hela bottenplan och elradiatorer på övre plan. Fin tomt med marksten på framsidan och trevlig uteplats i sydvästläge. Området är lugnt och barnvänligt. Carport med förråd.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Trevlig och välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter via skjutdörrs garderob för klädförvaring. Snyggt golvklinker i grå nyans och ljusa väggar. Genomgående ekparkettgolv i hela huset ger ett bra rumssamband. Golvvärme i hela bottenplan och radiatorer på övre plan.

Från hallen når man det stilrena köket som erbjuder skåpluckor i vitt, bänkskiva i grå laminat och vitt kakel. Fina fönster vid matplatsen från golv till tak ger köket en härlig rymd. Maskinparken består av hel kyl och frys, spis med häll, ugn, och fläkt samt diskmaskin. Köket är inrett med ekparkettgolv och ljusa väggar.

Vidare från hallen når man vardagsrummet med stora fönsterpartier som släpper in dagsljuset. Rummet är inrett med parkettgolv och ljusa väggar och inrymmer plats för både soffa och matgrupp. Här finns utgång till husets baksida med morgonsol.

Badrummet är stilfullt inrett med vitkaklade väggar samt grått golvklinker. Övrig inredning är wc, dusch med vikväggar, handfat med skåp, tvättmaskin och torktumlare.

Via trappan leds vi upp till det övre planet som erbjuder hall, badrum och tre sovrum. Praktisk lucka till vinden ger extra förvaringsutrymme samt enkel tillgång till yttertaket.

Samtliga sovrum är inredda med ekparkett och i ljusa kulörer. God förvaring i rymliga garderober. Ett av sovrummen är större i storleken och är lämpligt för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns även egen klädkammare och utgång till balkong med eftermiddags-/kvällssol.

Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och grått klinker med elgolvvärme. Övrig inredning är wc, tvättställ, spegelskåp och dusch.

Uteplatsen på framsidan har fint solläge, plattläggning där ni rymmer matmöbel. Huset har markiser för att ge er skugga de riktigt soliga dagarna.

Samfälligheten har en gemensam lekplats och pulkbacke. Nere vid Lövösundet finns en barnvänlig sandstrand, brygga, vedeldad bastu och grillplats. Allt fritt att använda för de boende. Utöver direkt närhet till golfbanan och skoterleden finns det gott om skogsstigar och sjöarna Lövösundet och Kasaviken erbjuder fina strövstråk, rastskydd och vildmarkskänsla då de saknar övrig bebyggelse.

Pris
3 195 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Måndag 23 maj 17:00-18:00
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Holmsund

Lövöhällans väg 49

Visa karta

Intresseanmälan