Kopparvägen 34, Umeå | Boporten
Kopparvägen 34

Umeå, Carlslid

Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt

Kopparvägen 34

Umeå, Carlslid
Friliggande villa - 5 rok, 102 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Kopparn 17
Typ: Friliggande villa
Rum: 5
Sovrum: 4 (Kan göras om till 5)
Boarea: 102 kvm
Biarea: 97 kvm
Tomtarea: 738 kvm
Byggår: 1979
Byggnadstyp: 1 plan med källare

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Takpannor
Fönster: 3 glasfönster
Ventilation: Frånlufts
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Tv: Kabel tv

Internet: Fiber in till huset, Zappa via Carlslid förening

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 39 233 kr/år.

El: 4 500 SEK/år.

Uppvärmning: 26 000 kr/år.

Renhållning: 2 999 kr/år.

Vatten och avlopp: 5 734 kr/år.

Huvudsäkring 16 A

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 2 616 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 1 785 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 831 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 1979

Pantbrev finns. Totalt belopp: 371 400 SEK.

Uteplats

Inglasat uterum med västerläge

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Stadsplan

Gemensamhetsanläggningar: Samfällighet: Umeå Kopparn S:1

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Här har du förmånen att njuta av ett rymligt hus i originalskick som har en riktigt bra planlösning, dessutom allt på ett plan med källare. Tiden är mogen för en renovering och ger er ett bra tillfälle att skapa ert drömboende! Morgonsolen ligger fint på husets framsida och eftermiddags- och kvällssolen kan du njuta av i den skyddade trädgården. Utöver det magnifika och lugna läget på Carlshem har du närhet till gång- och cykelväg till Nydala området och dess rekreation samt närhet till skola, dagis, affär och goda kommunikationer till NUS, universitet och och centrum.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Här får ni chansen att sätta er egna prägel på denna rymliga villa där ni erbjuds en perfekt planerad villa i bevarat originalskick. Stora rum, stort kök och med ytor som bara denna tiden ger er. Här får ni en härlig trädgård i soligt läge med plats för odlingar och lek för barnen. Bostaden ligger i direkt närhet till natur och härliga promenadstråk samt kommunikationer in till City. Detta är en villa med oanade möjligheter som bör upplevas på plats!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen. Här finns avhängningsmöjligheter för kläder och skor.

Vidare in i bostaden når man det öppna och ljusa vardagsrummet som är generöst tilltaget med gott om plats för olika möbleringsmöjligheter, vilket bidrar till den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stora härliga fönsterpartier ger rummet rymd och fin överblick över husets trädgård. Här finns utgång till det inglasade altanen och uppvuxna trädgården med bästa solläge. Det inglasade uterummet är rymligt och har plats för både matbord och sittgrupp. Platsen är perfekt för förlängda sommarkvällar.

Köket ligger i direkt anslutning till vardagsrummet. Här har ni välplanerade ytor med gott om förvaring och arbetsytor. Här rymmer ni ett större matbord intill fönster mot gatan. Köket är utrustat med spis/ugn samt kyl och frys.

Bostaden har även tre stora sovrum där man har bra ytor för stora sängar och annat möblemang. Bra förvaring i form av inbyggda garderober i alla rummen.

I anslutning till sovrummen finns ett rymlig badrum med oanade möjligheter. Idag finns här wc, duschkabin och tvättställ med kommod och spegel.

Huset har också en rymlig och trivsam källare, perfekta ytor för stora familjen och all förvaring. Här finns möjligheter att skapa fler sovrum om så önskas. Mysig gillestuga blir källarens naturliga samlingsplats med härlig kamin för fredagsmyset. I övrigt finns tvättstuga, badrum med bastu och förråd. Källaren är även utrustat med ett litet pentrykök som passar er perfekt som inte behöver alla ytorna och kan tänka er att hyra ut delar av källaren.

Huset har både garage och carport så ni har gott om plats för förvaring i varmgarage. Ovanför garaget finns ett mycket bra vindsutrymme med gott plats om för förvaring, perfekt som förråd. Från carport tar ni er via trappa in till källaren.

Pris
4 195 000 SEK
högstbjudande
Intresseanmälan
VISNINGAR
Söndag 26 september 15:00-17:30
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Carlslid

Kopparvägen 34

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN