Midvintergatan 11, Umeå | Boporten
Midvintergatan 11

Umeå, Taveliden

Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Umeå, Taveliden

Midvintergatan 11

Friliggande villa - 5 rok, 180 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Kikaren 1
Typ: Friliggande villa
Rum: 5
Sovrum: 3
Boarea: 180 kvm
Tomtarea: 999 kvm
Byggår: 2017
Byggnadstyp: 2 plan

Renoveringar

2019- Byggt uterum.

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Takbeklädnad: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning: Bergvärme

TV- och internetanslutning

Internet: Fiber

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 30 618 kr/år.

El: 18 619 SEK/år.

Renhållning: 1 640 kr/år.

Vatten och avlopp: 8 859 kr/år.

Övrigt: 1 500 kr/år.

Huvudsäkring 20 A

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 4 138 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 3 375 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 763 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 2017

Pantbrev finns. Totalt belopp: 3 662 000 SEK.

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Midvintergatan 11

Nu finns huset som väldigt ofta efterfrågas men som sällan når marknaden, ett hus med 180 kvm från 2017 med garage, terrass och stor trädgård. Här har alla inredningsval noggrant utarbetas för att nå ett fantastiskt samspel och bilda ett resultat som både är modernt och hemtrevligt! Detta är huset för familjen som inte vill tumma på något, på gavelläge finner ni villan som ger er närhet till skola, förskola och badplats. Här finns tre stora sovrum, helkaklade badrum med bubbelbadkar, bastu och sist men inte minst ett vardagsrum i världsklass med stora fönster och full takhöjd med nästan 6 meter. Detta är ett hus som måste upplevas på plats. Varmt välkommen att boka in er på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkomna in i hallen, här finns gott om plats för ytterkläder och skor. I anslutning till hallen ligger tvättstugan med tillhörande groventré vilken vetter mot dubbelgaraget. Här står ni bekvämt och sorterar tvätt med ett uppvärmt klinkergolv och en bra arbetsbänk. Här finner ni tvättmaskin, torktumlare och mycket arbetsyta.

I anslutning till entrén har vi nedre plans wc med dusch. Fräscht och fint med kaklade väggar och uppvärmt golv med klinker. Handukstork, duschväggar i glas och inbyggda spotlights är en självklarhet.
Vidare in i huset når ni hemmets samlingsplats - köket! I en fantastisk brun ton har säljarna inrett köket med detaljer för en stilig finish. Här finns gott om plats för matlagning med hela familjen eller vänner som sällskap. I mitten av köket finns det en inbyggd köksö med induktionsspis, fläkt och diskho. Härifrån når vi även det inglasade uterummet som byggdes 2019, rummet rymmer stora loungemöbler och matplats för det större sällskapet. Tar du ett steg ut hamnar vi på altanen där grillen står framme, redo att tändas. Blicken riktas mot den stora gräsmattan där du har stor plats för olika trädgårdsodlingar.

Från köket når ni genom den öppna planlösningen vardagsrummet och här slås man genast av de stora fönsterna och takhöjden på nästan 6 meter. Som en röd tråd genom vardagsrummet och kök ligger ett vackert ljust parkettgolv. I rummet finns stora ytor för såväl soffgrupp och tv-möbel som med fördel kan placeras mot kaminen som lyser upp rummet en härlig höstkväll!
På entréplanet har vi förutom allt jag nämnt även ett sovrum. Rummet har samma enhetliga parkettgolv och passar utmärkt till såväl gästrum och kontor.

Den unika trappan leder oss till övervåningen där vi möts av ett generöst allrum med fantastiska ljusinsläpp och utsikt över vardagsrummet 6 meter ner. Härifrån når du fastighetens unika terrass som sträcker sig över fasadens kort och långsida. Här rymmer du loungemöbler, jacuzzi och solsängar.

På detta plan finner ni hela två sovrum, alla med utmärkta förvaringsmöjligheter för kläder med antingen separat klädkammare eller garderober och gott om plats för dubbelsäng.

Badrummet på övervåningen är även det väl tilltaget och erbjuder dusch, hörnbubbelbadkar, bastu, infälld belysning, kaklade väggar och uppvärmt klinkergolv, även egen utgång till terrassen.
Den generösa tomten om hela 999 kvm ger er fantastisk utrymme för såväl odling som fotbollsspelande! Från huset når ni enkelt förskola med endast en kort promenad över vägen.
Detta huset måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Pris
6 995 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Söndag 24 oktober 11:00-12:00
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Ansvariga mäklare
Evelina Olofsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Taveliden

Midvintergatan 11

Visa karta

Intresseanmälan