Karlsborgsvägen 5, Holmsund | Boporten
Karlsborgsvägen 5

Holmsund

Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt

Karlsborgsvägen 5

Holmsund
Friliggande villa - 5 rok, 162 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Syrenblomman 3 och Syrenblomman 6
Typ: Friliggande villa
Rum: 5
Sovrum: 4 (Kan göras om till 5)
Boarea: 162 kvm
Biarea: 74 kvm
Tomtarea: 972 kvm
Byggår: 1929
Byggnadstyp: 2 plan med källare

Renoveringar

1974

Byggnadssätt

Grund: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Taktegel
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Bergvärme

TV- och internetanslutning

Tv: Holmsunds-tv. 250kr/mån

Internet: Fiber finns indraget

Övriga byggnader

Isolerad gäststuga samt ett förråd.

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 37 242 kr/år.

El: 27 371 SEK/år.

Renhållning: 1 340 kr/år.

Vatten och avlopp: 8 531 kr/år.

Huvudsäkring 20 A

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 1 484 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 937 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 547 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 1936

Pantbrev finns. Totalt belopp: 360 000 SEK.

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Stadsplan

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Karlsborgsvägen 5

I natursköna Holmsund finns nu möjligheten att förvärva en generös tomt med 2-plans villa. Varmt välkomna till Karlsborgsvägen 5. En fastighet med många möjligheter, såsom ett hem för den stora familjen, hem för generationsboende eller lägenhetshus eller med utrymme för att jobba hemifrån. Bostadens rum är stora och generösa med badrum och kök på båda våningsplanen, en altan samt balkong. Tvättstuga, matkällare och förråd finner du i källaren. Här bor du med närhet till mataffär, skola, bensinmack och mycket mer. Underbar trädgård med stora gräsytor och varierad grönska. Garage och gäststuga. Ett fint tillfälle för dig som önskar renovera efter eget tycke och smak - varmt välkomna att boka tid för visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen till Karlsborgsvägen 5. En 2-plansvilla med källare och garage som är indelad i två lägenheter med uthyrningsmöjlighet för den som önskar.
Vi stiger in i en rymlig hall, härifrån kan du lättsamt nå de olika våningsplanen. Vidare till vänster når vi köket där många originaldetaljer finns kvar. Köket är utrustat med kyl och frys (2011), spis, ugn (2012), fläkt och bra med arbetsyta samt förvaring bakom skåpluckorna. På golvet i köket ligger ekparkett och väggarna klär i en grön bröstpanel med vita väggar ovanför. Utrymme för 4-6 middagsgäster. Bottenvåningen bjuder på två sovrum där det ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord och garderober. Rakt fram från hallen finner vi det rymliga vardagsrummet med direkt anslutning till altanen, här finns det plats för en stor soffgrupp, matsalsbord och tv-möbel. Det finns även en luftluft värmepump installerad men den är ej i funktion. Badrummet på bottenvåningen klär i våtrumsmatta och är utrustat med toalett, dusch, handfat med kommod och spegel.
Från hallen kan du ta trappen ner till källaren. Där finner du många förråd, matkällare och tvättstuga. Bergvärmepumpen står i källaren och installerades 2004 och renoverades 2013.
Uppför den charmiga trätrappan välkomnas vi till övervåningen som är indelad i en lägenhet. Här finner du badrum med dusch och wc, ett kök, ett sort sovrum/allrum samt förrådsutrymme och en balkong i renoveringsbehov.
Väl uppe möts vi av en stor hall som leder oss till övervåningens alla rum. Här har du gott om avhängningsmöjligheter direkt till vänster samt utgången till balkongen. Balkongen är i renoveringsbehov och bör inte användas i dagsläget. Till vänster finner vi även badrummet som klär i en orange våtrumsmatta och är utrustat med dusch, wc och handfat. Rakt fram från hallen ligger köket och här kliver vi in på en ljust plastmatta med vita väggar. Rummet rymmer med enkelt matplats för 6-8 personer. Köket har vita köksluckor och är utrustat med spis, ugn och fläkt. Intill köket längst båda sidorna finner vi två rum som kan användas som sovrum/kontor eller förråd, här består golven av parkett och laminat.
Det stora allrummet höger om hallen klär i ett parkettgolv och vita väggar, ett perfekt rum för matsal eller vardagsrum. Här finns möjligheten att sätta upp väggar för att skapa ett eller två extra rum. Från övervåningen når du även vinden.
Den stora tomten är indelad i två fastighetsbeteckningar som båda kommer att följa med köpet. Grillkåtan som står på tomten tar säljarna med sig. På fastigheten finns det även en gäststuga med egen altan samt förråd. Gäststugan är isolerad och har furu som ytskikt. Altanen har slipats och oljats.
Här har du chansen att bygga ditt egna drömboende med många möjligheter.

Varmt välkomna att boka er för visning!

Pris
2 495 000 SEK
Intresseanmälan
VISNINGAR
Torsdag 23 september 16:00-16:30
Boka
Ansvariga mäklare
Evelina Olofsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Holmsund

Karlsborgsvägen 5

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN