Kanotvägen 43, Täfteå | Boporten
Kanotvägen 43

Täfteå

Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt

Kanotvägen 43

Täfteå
Friliggande villa - 5 rok, 132 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Täfteå 10:239
Typ: Friliggande villa
Rum: 5
Sovrum: 4
Boarea: 132 kvm
Biarea: 40 kvm
Tomtarea: 1355 kvm
Byggår: 2008
Byggnadstyp: 1 plan

Renoveringar

2019 Badrum renoverades .
ommålning/tapetsering i samtliga rum förutom kontor & allrum
2020 Delvis inredd kallvind för förvaring
2020 Tvättmaskin & Torktumlare köptes nya

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark med golvvärme
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Takpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med Jordvärme

TV- och internetanslutning

Tv: Via fiber

Internet: Internet 1000Mbit/s via Täfteå Byanät. Leverantör är Bahnhof, Månadskostnad 83kr, årsavgift 450kr.

Övriga byggnader

Garage med förråd samt carport. Garage och förråd har golvvärme

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 30 375 kr/år.

Uppvärmning: 18 000 kr/år.

Renhållning: 2 800 kr/år.

Samfällighetsavgift: 3 075 SEK/år.

Vatten och avlopp: 6 500 kr/år.

Huvudsäkring: 16A

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 2 996 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 2 351 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 645 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 2008

Pantbrev finns. Totalt belopp: 3 350 000 SEK.

Uteplats

En stor trätrall som går i vinkel runt huset som ger sol hela dagen.

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Täfteå GA:10 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Umeå Täfteå GA:2 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Umeå Täfteå GA:36 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Samfällighet: Umeå Täfteå S:26

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Täfteå - Välplanerad enplansvilla i barnvänligt område

Välkommen till Täfteå och denna ljusa, trivsamma enplansvilla med den perfekta planlösningen för barnfamiljen. Här bor du barnvänligt i en modern villa med öppen planlösning och hela 4 sovrum, 2 badrum, allrum samt stort och härligt kök och vardagsrum. Runt huset går en stor altan som gör att du kan njuta av solen från morgon till kväll. Huset har ett mycket bra läge i området där ni bor naturnära med tomt som gränsar mot skog. Området är mycket barnvänligt med några minuters gångväg till förskola och skola F-6, som nås utan att passera någon större väg. Täfteå ligger nära havet med bra badstränder och en fin båthamn. I byn finns en välsorterad matbutik och goda busskommunikationer med Umeå. Täfteå har ett aktivt föreningsliv och egen idrottshall med nytt gym, fotbollsplaner och skidspår. Avståndet till Umeå centrum är endast 15 km och det är 10 km till NUS och Umeå universitet. Det här huset måste upplevas på plats och kanske är detta den bostad som du och din familj kan njuta av under lång tid framöver och komma att kalla ert hem.

Välkomna att höra av er för mer information!

Detta är ett hus ni bör besöka. Välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen till denna välplanerade enplansvilla i barnvänliga kvarter här bor ni modernt med fin planlösning för barnfamiljen.

Ni stiger in i en ljus hall med grått klinkergolv som övergår till ekparkett som löper vidare genom hela huset och skapar ett fint rumssamband. Hallen rymmer avhängning för kläder och skor via hatthylla samt garderob.

Till vänster från hallen ligger det rymliga och ljusa köket med gott om förvaring samt tillredningsytor. Köksluckorna är stilrent vita och delvis försedda med vitrinluckor som matchas fint mot den grå bänkskivan samt ett ljusgrönt glaskeramikkakel. Maskinparken består av induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl, frys samt inbyggnadsugn och micro. Vid fönster placeras matplatsen som har plats för 8-10 personer.

Kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning med trevlig bardel med plats för stolar. Fönsterpartier i två väderstreck låter ljuset flöda in från tidig morgon till sen kväll, vilket ger huset karaktär och en trevlig atmosfär.

I vardagsrummet rymmer ni större soffa för umgänge med både familj och vänner. Här finns även plats för annat möblemang. Från vardagsrummet finns utgång till uteplats med morgonsol.

Till höger från hallen når man två av husets sovrum samt allrum som blir det perfekta utrymmet för barnen. Båda sovrummen har bra storlek och ljusa väggar. Från allrummet finns utgång till altanen. Här finns även en klädkammare samt ett badrum med matta på vägg och golv. Här finns handfat med kommod och tillhörande spegel, duschhörna med vikbara glasväggar samt wc. Mindre fönster ger ljusinsläpp.

Vid badrummet finner ni tvättstugan som är rymlig och är praktiskt inredd med skåp och hyllplan för förvaring samt bänkytor. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt värmepump. Husets centraldammsugare är placerad här. På golvet ligger en ljusgrå våtrumsmatta och väggarna är vita. Här finner ni även praktisk groventré, mycket bra när det är slaskiga dagar då barn och hundar kommer in.

Till vänster om vardagsrummet ligger de två andra sovrummen i huset. Det ena har skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng. Det andra används idag som kontor. Här finns även husets andra nyligen renoverade badrum.

Badrummet har modernt grått granitkeramik på väggar och golv. Här finns handfat med kommod och tillhörande spegelskåp med belysning elektrisk handdukstork. samt badkar och wc. Även i detta badrum finns ett fönster som ger fint ljus.

Hela huset har genomgående golvvärme, ekparkettgolv samt ljusa väggar. Delvis inredd kallvind för förvaring gjordes 2020,

Välkommen på visning!

Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Täfteå

Kanotvägen 43

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN