Lyktvägen 7E, Umeå | Boporten
Lyktvägen 7E

Umeå, Tomtebo

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt

Lyktvägen 7E

Umeå, Tomtebo
Radhus - 4 rok, 107 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Källan 8
Typ: Radhus
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 107 kvm
Tomtarea: 163 kvm
Byggår: 2015
Byggnadstyp: 2 plan

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Takpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Frånluftvärmepump, ventilerat golv

TV- och internetanslutning

Tv: Umeå energi plus 149 kr/mån

Internet: Telenor 149 kr/mån

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 28 000 kr/år.

Uppvärmning: 10 000 kr/år.

Samfällighetsavgift: 18 000 SEK/år.

I samfällighetsföreningen Källan ingår vatten, sophämtning, skottning, el till utebelysning samt motorvärmare i avgiften.

Huvudsäkring: 20 A, elförbrukning 8821 kWh senaste 12 månaderna.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 2 273 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 1 723 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 550 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 2015

Pantbrev finns. Totalt belopp: 2 521 000 SEK.

Uteplats

Altan i söderläge

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Källan GA:1 ändamål: Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Umeå Källan GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Samfällighet: Umeå Källan S:1

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen till detta moderna gavelradhus inrett i ljusa färger, stor uteplats i bästa sydväst läge!

Välkommen till detta ljusa trevliga gavelradhus med fyra rum och kök samt egen uteplats, parkering med carport i länga. Här bor du bra på 107 välplanerade kvadratmeter med 3 sovrum, två badrum, fullt utrustat kök och härliga öppna sällskapsytor med ett fantastiskt barnvänligt läge. Här får ni uteplats i bästa solläge på rymlig hörntomt. Barnvänligt med förskola, skola, lekparker och Nydalaområdet in på knuten. Cykelavstånd, endast ca 10 min, till sjukhus och Universitet. Låg driftkostnad och bra standard.

Beskrivning

Välkommen till detta moderna trevliga radhus med fantastiskt gavelläge. Här har ni ett ljust hus med fin planlösning där det bara är att flytta in. Njut av solen på altanen på baksidan som har eftermiddagssol med fina träpartier som avgränsar fint mot grannen. Staket skärmar av mot

Välkommen in till ljus rymlig hall med praktiskt klinkergolv försett med golvvärme och ljusa väggar. Här finns det plats för förvaring av ytterkläder och skor via hatthylla. Hallen leder er vidare in till kök, badrum och vardagsrum på nedre plan.

Det trivsamma köket till vänster har en trivsam öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har vit skåpinredning med vit Fibo väggskiva under överskåp. Hel kyl och frys, diskmaskin, häll, inbyggnadsugn och fläkt är den maskinpark som erbjuds. Här finns rymlig matplats vid fönster som vetter ut mot baksidan, fönstren ger fint ljusinsläpp. Här får ni ett modernt ljust kök som har gott om förvaringsmöjligheter.

Vardagsrummet med ekparkett till ljusa väggar med plats för både soffgrupp och annan möblering. Här finns även dörr ut till uteplatsen med eftermiddagssol där ni kan njuta under soliga dagar. Njut av solen med fri uppsikt över barnen som kan leka på gräsmattan. Uteplatsen är rymlig och insynsskyddad med träpartier som avgränsar stilfullt mot grannen och ger god avskildhet. Från vardagsrummet nås även trapp upp till övre plan och under trappan finns praktiskt förråd.

Det nedre planets badrum finner ni placerat direkt till vänster om hallen och här finns även tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har våtrumsskiva på vägg samt matta på golv och rymmer dusch, wc samt tvättställ och spegel. Fönster ger fint ljusinsläpp.

Övre plan disponerar tre sovrum, klädkammare, badrum samt läshörna/TV-hörna.

Det större sovrummet har plats för dubbelsäng med flertalet fönster som ger rummet ett härligt ljusflöde och ligger placerat i närhet till praktisk klädkammare. De andra sovrummen har fina utrymmen och passar prefekt för barnen eller hemma kontoret. Här finner ni även utgång till balkong med eftermiddagssol.

Badrummet på övre plan har våtrumsskiva på vägg till en mörkgrå matta på golv, badkar med dusch, wc samt tvättställ med kommod. Ett snyggt modernt badrum.

Huset har ett mycket trevligt läge i området, altan, carport med förråd och en härlig hörntomt. .

Välkommen på visning!

Pris
3 195 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Tomtebo

Lyktvägen 7E

Visa karta

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.

INTRESSEANMÄLAN