Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Ånäset

Nybogatan 5

Friliggande villa - 97 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Nybyn 27:9
Typ: Friliggande villa
Boarea: 97 kvm
Biarea: 96 kvm
Tomtarea: 1047 kvm
Byggår: 1974
Byggnadstyp: 1 plan

Renoveringar

2020 Tak
Löpande renoveringar av ytskikt
Luftvärmepump

Byggnadssätt

Grund: Torpargrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Frånlufts självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: El element, luftvärmepump, kamin

TV- och internetanslutning

Internet: Bredband

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 27 900 kr/år.

Uppvärmning: 20 000 kr/år.

Renhållning: 5 800 kr/år.

Vatten och avlopp: 2 100 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 209 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 180 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 29 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 1974

Pantbrev finns. Totalt belopp: 337 000 SEK.

Uteplats

Altan delvis inglasad

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Stadsplan

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Ånäset enplansvilla

Välkommen till Ånäset och denna renoverade enplansvilla med öppna ytor och trevlig planlösning på fin uppvuxen tomt. Här har du fantastisk baksida med sydvästläge, stort sidobyggt förråd med förvaring.

Beskrivning

Tillfälle att förvärva ett mycket fint och välunderhållet hus i Ånäset, fina ytskikt och modern planlösning. 2020 lades ett nytt plåttak och baksidan har altan samt uterum som ger möjlighet till förlängda sommarkvällar. Här bor du med gångavstånd till förskola och med naturen inpå knuten.

Välkommen in till hall med gott om plats för avhängning via garderober och förvaring. Hallen har leder er in i huset och fördelar planets samtliga rum i en trivsam planlösning. Hallen har ett snyggt mörkt golv som löper vidare in till hall, vardagsrum och kök.

Till vänster om hallen hallen placeras mindre wc med toalett och handfat. Badrummet ligger i direkt anslutning till vänster och har matta på vägg och golv. Här finns wc, handfat med skåp, badrumsspegel samt duschkabin.

Till höger om hallen når ni tvättstuga, nyinrett gästrum samt dubbelgarage.

Tvättstugan är inredd med matta på vägg och golv, här finns tvättmaskin, torktumlare samt tvättho med bänk. Skåp på vägg för praktisk förvaring.

Via tvättstugan når ni hobbyrum/allrum samt det nyligen inredda gästrummet. Sovrummet passar perfekt som tonårsrum/gästrum och här finns förvaring via tre garderober. Allrummet blir det perfekta rummet att hänga med kompisar och vänner. En klädkammare finns i anslutning till detta rum.

Från allrummet når ni även garaget via praktisk innerdörr, här slipper ni gå ut för att komma åt förvaring i garage delen.

Huset erbjuder två sovrum som är placerade till vänster om hallen. båda har bra storlek, ljusa fina ytskikt. Mellan sovrummen finns det perfekta lekrummet eller allrummet. Här är en kamin installerad som passar perfekt för kalla vinterdagar och ger härlig mysfaktor till rummet. Detta rum går att göra om till sovrum om det finns behöv av fler sovrum.

Lite längre in i hallen till höger når ni köket som har arbetskök och matplats vid fönster. Köket har ljusa luckor till ljust kakel och ljusa laminat bänkskivor. Den maskinpark som erbjuds är spis med ugn, diskmaskin fläkt och kyl. Köket och allrummet har en modern öppen planlösning och med fönster längs väggen blir detta rum ljust och fint. Från köket når ni altanen som är delvis inglasad. Här kan ni njuta av solen i många timmar och förlänger kvällar med den inglasade altanen. En fin baksida med både bärbuskar och odlingslådor. Vardagsrummet rymmer soffgrupp och här finns plats för vänner och familj.

Lekstugan ingår ej.

Välkommen på visning!Pris
450 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Karta

Ånäset

Nybogatan 5

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN