Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Umeå

Villanäs 218

Fritidshus - 2 rok, 77 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Holmsund 5:116
Typ: Fritidshus
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 77 kvm
Biarea: 26 kvm
Tomtarea: 2323 kvm
Byggår: 1963
Byggnadstyp: 1-plan

Byggnadssätt

Grund: Plintar
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Enskilt avlopp.
Uppvärmning: Elvärme och två kaminer

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 15 334 kr/år.

El: 15 334 SEK/år.

El beräknat på 1 kr/kWh. Vatten och vägavgift tillkommer separat.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 1 667 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 491 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 1 176 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 1963

Uteplats

Flertalet altaner där ni kan njuta av solen alla dygnets timmar.

Tomt

Stora härlig gräsytor

Servitut

Planbestämmelser: Natura 2000-Område

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Holmsund GA:16 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Umeå Holmsund GA:17

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Villanäs! Ta chansen att förvärva ett vackert beläget fritidshus med stor potential

Varmt välkommen till Villanäs och dessa charmiga stugor i enklare standard med fantastisk tomt som har direkt strandläge. Vill ni bygga nytt och få just ert drömhus eller använda som fritidshus? Här finns alla möjligheter för den händige! Tomten är vackert belägen vid vattnet med perfekt sydväst läge och angränsar till en allmänning vilket ger en luftig och privat känsla över hela tomten. Gillar du sol, bad och båt på sommaren, eller kanske en skidtur på isen på vintern? Då får du inte missa detta!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Varmt välkomna till dessa charmiga stugor i Villanäs belägen på en fin ombonad tomt som bäddar om stugorna fint. På gården finns även ett förråd helt i stil med övriga stugor.

Den ena stugan fungerar som storstuga med kök och stor matplats med härlig utsikt över vattnet. Väl inne i stugan och rakt fram från ingången når man stugans kök som har goda förvaringsmöjligheter i de bevarade äldre köksskåparna. Vidare till vänster i den öppna planlösningen finner ni matsalsdelen. Väggar och tak är i furu vilket ger en snygg helhet och under era fötter ligger ett trägolv. Det finns även ett inglasat uterum med stora fina fönster som vetter mot vattnet, dessa har fint ljusinsläpp och ljusar upp hela bostaden och erbjuder samtidigt en härlig plats att njuta av er måltid. Efter en härlig dag vid stranden kan kvällen avslutas framför den mysiga eldstaden. Runt stugan har ni stor altan som erbjuder sol från tidig morgon till sena kvällen.

På tomten lite närmare vattnet finner ni även en till stuga som är utrustat med ett allrum som idag även används som sovrum, bastu och ett badrum. Vi stiger in i entrén som idag används som förvaring och avgängning av kläder och skor samt en enklare verkstad. I denna öppna planlösning finner du även allrummet/sovrummet med stora fönster som släpper in utsikten i rummet samtidigt som ni kan njuta framför brasan. Härifrån finns utgång till altan med utsikt över vattnet. Här ligger en matta i brun nyans på golvet och väggarna är i klassisk furu. Rakt fram från entrén finns badrummet som är inrett med matta på golvet och träpanel på väggarna. Här finns en separett wc, duschkabin, tvättställ samt tvättmaskin. I anslutning till badrummet finns även vedeldad bastu med fönster både mot vattnet samt ut mot allrum/sovrum och tomt.

Det tredje gästhuset används som sovstuga och innehåller ett sovrum som är inrett med matta på golvet och träpanel på väggarna.

En solig sommardag eller trevliga grillkvällar kan spenderas på bostadens fina terrass som vetter mot vattnet.

Varmt välkommen på visning!

Pris
1 995 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå

Villanäs 218

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN