Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Karta
Kontakt
Holmsund

Berggatan 5A

Parhus - 4 rok, 135 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Arbetaren 14
Typ: Parhus
Rum: 4
Sovrum: 3 (Kan göras om till 4)
Boarea: 135 kvm
Biarea: 10 kvm
Tomtarea: 374 kvm
Byggår: 1978
Byggnadstyp: 1 ½ plan

Renoveringar

Se separat dokument.

Byggnadssätt

Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Shingeltak (papp)
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Luftvärmepump (2016) samt elelement.

TV- och internetanslutning

Internet: Säljaren har ADSL. (Bredband finns i gatan).

Övriga byggnader

Varmgarage, förråd.

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 29 984 kr/år.

Uppvärmning: 13 500 kr/år.

Renhållning: 9 984 kr/år.

Vatten och avlopp: 6 500 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 1 392 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 1 050 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 342 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 1978

Pantbrev finns. Totalt belopp: 1 952 000 SEK.

Uteplats

Två altaner varav den ena med utgång från köket i västerläge och den andra vid garaget i söderläge.

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Stadsplan

Rättigheter-förmån: Förmån: Officialservitut Vatten-Och Avloppsledning, 24-F1979-922.1

Rättigheter-last: Last: Avtalsservitut: Väg, 24-IM1-74/1104.1

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Arbetaren GA:1, Gemensamhetsanläggning: Umeå Arbetaren GA:2, Samfällighet: Umeå Arbetaren S:1, Samfällighet: Umeå Arbetaren S:2

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Holmsund - Trevligt parhus på en insynsskyddad uppvuxen tomt med härliga gräsytor och varmgarage.

Mycket trevligt parhus i mysiga Holmsund med pendlingsavstånd till Umeå med gott om härliga sällskapsytor i både kök och vardagsrum. Två större altaner och insynskyddad uppvuxen tomt med både perenna växter och odlingar. Här finns även ett varmgarage.

Beskrivning

Rumsberskrivning: Välkomnande hall med gott om plats för förvaring i klädkammare och hatthylla. På golvet ligger ett klinkers med golvvärme (el) och väggarna är ljusa. Hela huset går i ljusa färger och enhetliga golv vilket ger ett ombonat intryck. Vidare löper ett parkettgolv i ek till både vardagsrummet och köket. Köket ligger till höger från hallen och är trevligt med fönster ovan arbetsbänk och helglasad altandörr ut mot altanen. Här matchas vita luckor på den övre delen och svarta luckor på den nedre delen. Härliga arbetsytor med bänkskiva i trä och till det ett vitt kakel ovan arbetsytorna. Spottar under skåpen ger en bra arbetsbelysning. Här ryms det större köksbordet och övriga möbler. Maskinparken består av spis med induktionshäll (2020), fläktkåpa, hel kyl (2016), hel frys (2016), diskmaskin (2016) och en inbyggd micro.

Vardagsrummet är rymligt och här finns plats för både den större soffan och matgrupp. Tre stora fönster släpper in ett fantastiskt ljus till hela rummet.
Väggarna är målade och på golvet ligger ett parkettgolv i ek. Vitmålade trätak på hela bottenplan ger ett enhetligt intryck.
Wc med klinkers på golv med golvvärme (el) och ljusa väggar. Här finns tvättställ, wc och spegel.
Tvättstugan är trevlig med gott om arbetsytor och en praktisk tvättho. Här finns tvättmaskin (2017), torktumlare (2018) och även varmvattenberedaren (2016) som rymmer 182 liter.

Trapp med vacker ledstång i vitt med fästen i borstad aluminium leder upp till övre plan. Här möts vi av möblerbar hall med garderober, tre sovrum, klädkammare och badrum med bastu. Sovrum ett har plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns även en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Möjlighet finns att dela av detta rum till ytterligare ett sovrum om behov finns. De två andra sovrummen är också i bra storlek varav ett har garderober till förvaring. Från det ena sovrummet finns även utgången till balkongen med utsikt över tomtens framsida. Klädkammaren ger goda förvaringsmöjligheter med både hyllplan, klädstång och lådor till skoförvaring.
Badrummet är riktigt stort och här finns även bastun. Praktisk matta på golv och vägg. Här finns även taklucka till extra förvaring på vinden. Tvättställ med kommod, dusch, wc och garderob. Fönster finns till både vädring och ljusinsläpp.

Två fina altaner varav den ena med utgång från köket i västerläge och den andra vid garagets vägg i söderläge. Här finns även förråd och dörr till garaget.
Uppvuxen fin insynsskyddad tomt med perennaväxter, jordgubbar, körsbär, blåbärsbuskar och åkerbär. Ett fint stenparti med vinbär och aronia.
Välkommen på visning!

Pris
2 595 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Anna Persson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Holmsund

Berggatan 5A

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN