Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Nordmaling

Skolgatan 10

Friliggande villa - 6 rok, 140 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Oden 7
Typ: Friliggande villa
Rum: 6
Sovrum: 4
Boarea: 140 kvm
Biarea: 114 kvm
Tomtarea: 1256 kvm
Byggår: 1938
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare

Renoveringar


2006/2007 - Installerat bergvärme
2014 - Byggdes altanen.
2014 - Nytt kök.

Byggnadssätt

Grund: Källare
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Tegelpannor
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Bergvärme med borrhål på 170 m
Övrigt: Originaltak.

TV- och internetanslutning

Internet: Telia ADSL 429:-/mån.

Övriga byggnader

Garage, förråd och en lekstuga.

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 34 812 kr/år.

Uppvärmning: 26 097 kr/år.

Renhållning: 1 600 kr/år.

Vatten och avlopp: 7 115 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 485 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 357 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 128 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 1938

Pantbrev finns. Totalt belopp: 650 000 SEK.

Uteplats

Inglasat uterum med solaltan utanför.

Tomt

Fin uppvuxen lummig hörntomt med perennaväxter och träd.

Servitut

Planbestämmelser: Tomtindelning Stadsplan Stadsplan

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Nordmaling - Fin villa på större hörntomt i centrala Nordmaling.

Mycket trevligt hus på en härlig lummig tomt ett stenkast från skolan i Nordmaling. Huset är byggt 1938 och har vackra takkupoler som släpper in ett fint ljus till hela huset. Husets bottenplan har en takhöjd på hela 2,60 vilket ger en härlig rymd. Större renoverat kök med alla bekvämligheter man kan önska och gott om plats för att umgås vid trevliga middagar och ett inglasat uterum med en solaltan på hela 23 kvm utanför. Detta hus är något för den större barnfamiljen!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Här kliver vi in i en öppen hall med plats för avhängning med både hatthylla och garderober. Den inre hallen fördelar bottenplanets övriga utrymmen på ett trevligt sätt. Takhöjden är hela 2,60 på bottenplan vilket ger en härlig rymd till alla utrymmen. Till höger finns det rymliga köket med gott om plats för trevliga middagar. Vita luckor matchas upp med kakel i vitt och en mörkare bänkskiva i laminat. Här finns det gott om plats för förvaring och härliga arbetsytor. Spottar i tak ger en bra belysning. Maskinparken består av fläktkåpa, diskmaskin, hel kyl, hel frys, inbyggd ugn, inbyggd micro och induktionshäll. Här finns det plats för det större matbordet och även övriga möbler. Fin öppen spis som ej är använd av säljaren.

Vardagsrummet har parkettgolv i ek och fönster i två väderstreck som släpper in ett härligt ljusflöde till rummet. Här ryms den större soffan och matgrupp om så önskas.
Innanför vardagsrummet ligger det större sovrummet som har plats för dubbelsäng och förvaring finns i hel garderobsvägg. Vackert golv i ekparkett och fönster i två väderstreck ger både ljus och vädringsmöjligheter. Sovrum två på bottenplan har även det plats för säng och övriga möbler. Här ligger det ett laminatgolv liknande ek och tapetserade väggar.

Badrummet har praktisk matta på både vägg och golv. Här finns tvättställ med kommod, spegel, skåp till förvaring och dusch. Mindre fönster släpper in ljus och ger även vädringsmöjligheter.
Från köket finns även utgång till det inglasade uterummet med dess öppningsbara glaspartier. Här finns det gott om plats att sitta och njuta från tidigt på våren in till sena hösten. Utanför uterummet finns det även en större solaltan på 23 kvm med fin trapp ner till tomtens grönytor.
Fin trapp leder upp till allrummet på övre plan. Här möts vi av de vackra takkuporna som ger ett fint ljus till hela övre plan och här finns även sidoförvaring. Två sovrum finns placerade på var sin sida av allrummet. Båda sovrummen är i bra storlek och rymmer både säng och övriga möbler. Förvaring finns i garderober. Wc med tvättställ och spegel.
Källaren inrymmer ett sovrum, tvättstuga, förråd/matkällare och pannrum med ytterligare förråd innanför. Sovrummet har laminatgolv i vitkalkad ek och målade väggar. Under laminatgolvet ligger det en platonmatta. Tvättstugan har både tvättmaskin och torktumlare.
Från källaren finns även utgång till garaget som även nås från husets utsida vid gaveln.
Fin uppvuxen trädgårdstomt med perennaväxter och träd. Här finns även ett förråd och en lekstuga på tomten.

Välkommen på visning!

Pris
1 295 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Anna Persson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Nordmaling

Skolgatan 10

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN