Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Umeå

Godemansvägen 10

Friliggande villa - 8 rok, 199 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Vallen 2
Typ: Friliggande villa
Rum: 8
Sovrum: 4 (Kan göras om till 6)
Boarea: 199 kvm
Biarea: 100 kvm
Tomtarea: 1132 kvm
Byggår: 1971
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare

Renoveringar

Köket:
Ekparkett hela våningen 2009
Inredning med björkluckor monterades 2009
Kyl & frys inköpt 2017-07-30.

Uterummet vid köket:
Nytt tak, glas skjutpartier, renoverades 2014

Badrum:
Plan 2 renoverades 2016
Källaren 2019

Fönster:
Fönsterbyte bottenplan 2010.
Fönsterbyte Plan 2 2002
Fönsterbyte källaren 2010

Byggnadssätt

Grund: Källare
Stomme: Trä/tegel
Bjälklag: Trä/betong
Fasad: Tegel/trä
Takbeklädnad: Takpannor
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Bergvärme
Övrigt: Info om poolen: Förra ägaren stängde poolen 2002. Munthers anlitades för igångsättning 2005-12-28 Ibruk under vår ägo 2005-2009, sedan byggde vi ett Golv över poolen och en av pojkarna fick ett bra ungdomsrum. Poolens storlek 2650 x 6100. Bergvärme: Borrhål 1 174 meter borrades 1994 Borrhål 2 30 meter borrades 2010, förberedelse för installation av ny Värmepump med varmvattenberedare. Installerad 2012.

TV- och internetanslutning

Internet: via Umenet

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 36 519 kr/år.

Uppvärmning: 29 219 kr/år.

Renhållning: 1 800 kr/år.

Vatten och avlopp: 5 500 kr/år.

Hushållselen ingår i uppvärmningskostnaden.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 4 392 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 3 049 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 1 343 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 1971

Pantbrev finns. Totalt belopp: 4 000 000 SEK.

Uteplats

Inglasat uterum samt uteplats med sol hela dagen

Tomt

Servitut

Planbestämmelser: Ändring Av Dp Tomtindelning Stadsplan

Rättigheter-förmån: Förmån: Avtalsservitut: Bergvärme, 2480IM-07/24398.1

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Grisbacka- villa

Varmt välkomna till Grisbacka och den fantastiskt fina villa med stora härliga ytor för umgänge och samtidigt möjligheter till många sovrum. Hela huset är mycket gediget och genomtänkt renoverat med fina materialval och perfekt planerade ytor. Huset har en fin öppen spis och värms upp med bergvärme. Mysigt uterum som har murad öppen spis och härlig uteplats och mysig uppväxt trädgård med sol hela dagen.

Beskrivning

Rumsbeskrivning : Belägen på rogivande och barnvänliga Godemansvägen, välkomnas vi av den uppvuxna trädgården som erbjuder stora gräsytor för spel och umgänge samtidigt som vi har en mysig och lummig trädgård med blommor, buskar och träd. Det finns flera uteplatser som erbjuder sol under hela dagen och kvällen. På uppfarten finns en praktisk carport med plats för två bilar samt ett dubbelgarage.

Genom entrén kommer man via en fint lagt stengång in i en luftig hall med fönster från golv till tak som förstärker ljuset i hallen. Hallen som är möblerbar går i ljusa färger och på golvet ligger ett vackert parkettgolv som löper vidare genom alla rum på nedre plan, vilket ger ett härligt helhetsintryck. Hallen öppnar upp till ett fantastisk vardagsrum i vinkel med stora fönsterparti mot trädgården i tre väderstreck. Tillsammans med de ljusa färgerna och och det det stora fönsterpartierna skapas en otrolig rymd i rummet. Här finns stora inredningsmöjligheter och gott om plats för både matbord och soffhörnan.

Direkt till höger om hallen ligger den stora tvättstugan med våtrumsmatta och god arbetsyta. Tvättstugan som har separat groventré är utrustad med tvättmaskin, torkskåp, tvättho samt skåpinredning. Från tvättstugan tar ni er även till bottenvåningens wc som är utrustad med spegel, wc och kommod för förvaring. Här fortsätter våtrumsmattan från tvättstugan in och väggarna går i ljusa nyanser.

Från den inre hallen når ni även ett rofyllt sovrum, inrett med moderna färgval.

Hallen guidar dig vidare till ett fantastisk kök med öppen planlösning med allrummet. Köket är praktiskt och modernt inrett med gott om förvaring och bänkytor. Även här finns stora möbleringsmöjligheter. Köksluckorna är i björklamninat med bänkytor i laminat och kakel i svart. Maskinparken som erbjuds går i rostfritt och består av hel kyl/frys, frihängande spisfläkt, diskmaskin, spis med varmluftsugn och inbyggd micro. Praktisk belysning med infällda spotlight i taket (Led). Här finns även en praktisk köksö, perfekt för den som gillar att arbeta i köket och samtidigt ha kontakt med gästerna. Den vackra öppna spisen blir rummets naturlig mittpunkt.

Härifrån finns även utgång till det mysiga uterummet i bra storlek där ni rymmer både matbord och sittgrupp. Har kan ni njuta av mysiga kvällar långt in på hösten framför den rogivande murade öppna spisen. Från uterummet når ni även en stor öppen altan med sol hela dagen.

Tillbaka till hallen har ni den fina trappen som leder oss upp till övre plan. Här har ni ett fantastiskt allrum som går att dela av till ytterligare sovrum om så önskas. Under era fötter ligger ett mjuk skön matta i grå nyans som ger den rätta känslan i rummet och väggarna är ljusa. Från allrummet når ni ett helkaklat badrum, inrett med en mörk våtrumsmatta och vitkaklade väggar. Här finns kommod i svart med spegel samt wc och dusch.

Till höger om allrummet har ni ett rofyllt sovrum inrett med parkettgolv i ek och randig tapet. Rummet känns både ljus och luftig vilket bidrar till den perfekta sovplatsen. Från sovrummet når ni praktisk "walk in closet"
Till vänster om allrummet har ni två ytterligare sovrum i bra storlek, båda inredda i moderna färgval.

Källaren är mycket fräsch och inger en härlig känsla då den är inredd att bo och leva i. Den här källaren erbjuder mer än den vanliga källaren. Här har ni arbetsrum i en öppen och härlig planlösning. Relaxavdelning med bubbelbad samt nyrenoverat badrum med dusch och bastu. Det finns ett pingisrum samt förråd.

Pris
5 495 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå

Godemansvägen 10

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN