Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Röbäck

Riksvägen Parhus

Parhus - 5 rok, 140 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Röbäck 1:9
Typ: Parhus
Rum: 5
Sovrum: 3 (Kan göras om till 4)
Boarea: 140 kvm
Biarea: 32 kvm
Tomtarea: 350 kvm
Byggår: 2020
Byggnadstyp: 2-plan

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Plåt
Utvändiga plåtarbeten: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Nibe 730 luftvärmepump

TV- och internetanslutning

Internet: Bredband via umenet

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 22 200 kr/år.

Uppvärmning: 15 000 kr/år.

Renhållning: 1 800 kr/år.

Vatten och avlopp: 5 400 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 0 SEK (fastställt avseende år ).

Taxeringsvärde byggnad: 0 SEK

Taxeringsvärde mark: 0 SEK

Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark

Värdeår:

Tomt

Kommer att avstyckas kvm är preliminär

Servitut

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1968-09-05) , Naturreservat (2006-12-05) , Djurskyddsområde (2012-08-30) , Natura 2000-område (2002-01-24)

Rättigheter-last: Avtalsservitut Elledning,va-Ledningar,fiberkabel; Avtalsservitut Ledning; Ledningsrätt Starkström

Gemensamhetsanläggningar: Umeå Röbäck S:1, Umeå Röbäck S:10, Umeå Röbäck S:16, Umeå Röbäck S:18, Umeå Röbäck S:22, Umeå Röbäck S:49, Umeå Röbäck S:52. Skattetal: Mantal. 47/672.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Röbäck » Modernt parhus i lantlig miljö!

Nu kan drömmen om ett nybyggt hus på lantligt läge i naturnära Röbäck bli verklighet! Detta trevliga parhus erbjuder ett bekvämt boende i två plan med smakfulla materialval såväl interiört som exteriört. På 140 väldisponerade kvadratmeter samsas bland annat generösa umgängesytor, ett fullutrustat kök, två helkaklade badrum samt tre rymliga sovrum. Dubbelgarage, förråd samt en grovplanerad tomt med möjlighet att sätta er egen prägel på trädgård. Här bor ni med gångavstånd till både förskolan, Linblomman, Linnéaskolan och Röbäcks Skola. I närheten finns generösa områden för rekreation och motion i form av löparspår och de grönskande åkrarna. Gång och cykelbana som leder in till Umeå centrum. Nära till vardagshandling på Ica Röbäck samt med goda bussförbindelser till city.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen in till ljus och luftig hall där det finns gott om möjligheter för avhängning. Hallen har ett praktiskt klinkergolv med till målade väggar.

I direkt anslutning till hallen finner ni det rymliga badrummet som inrett med klinker på golv och helkaklade väggar. Här finns wc, tvättställ med kommod och spegel samt dusch med glasväggar. Modernt ljust badrum med fina materialval.

Den inre hallen fördelar samtliga rum på nedre plan i en trevlig planlösning. På golvet ligger en ekparkett som löper vidare genom samtliga rum och ger ett fint rumssamband.

Till höger har ni det stora och ljusa köket som rymmer ett matbord för hela familjen och vänner. Köket har hög standard med gott om förvaring i skåp och lådor. Bänkytor i laminat med kakel under skåp. Maskinparken består av induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro och ugn och hel kyl & frys samt diskmaskin.

Innanför köket har ni tvättstugan som är inredd med klinker på golvet och väggmatta. Här finns gott om skåp för förvaring samt bänkytor och tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrummet ligger till vänster från hallen och är ljust och luftig med fönster i tre väderstreck. Här har ni stora inredningsmöjligheter med plats för både soffa och matgrupp. Härifrån finns utgång samt möjlighet att anlägga altan.

Den fina trappen leder oss en trappa upp till övre plan, under trappan finns ett förråd. Direkt vi kommer upp når vi ett stort allrum som går att dela av till ytterligare ett sovrum om så önskas. Här har ni tre rymliga och rofyllda sovrum alla inredda med tapeter och ekparkett samt gott om garderober.

Badrummet på övre plan är inrett med modernt klinker, golvvärme och kaklade väggar. I övrigt finns wc, kommod och dusch. I anslutning till badrummet finns även en klädkammare.

Det finns möjlighet att påverka materialval så de passar er familj!

Samtliga anslutningsavgifter ingår i priset vatten-avlopp, el samt bredband.

Pris
4 550 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Röbäck

Riksvägen Parhus

Visa karta

Område - Röbäck

Röbäcks by ligger ca 4 km sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 80-talet. Hela området består av marknära bostäder. Bebyggelsen består av lägenheter och småhus med bostadsrätt och hyresrätt. Befintlig tallskog och naturmark har sparats. Närhet till daghem, skolor, el-ljusspår, motionsslingor, tennisbanor och motionshall. Livsmedelsbutik med vissa posttjänster ligger centralt i området. Mycket goda bussförbindelser till både centrum och Universitetet.

INTRESSEANMÄLAN