Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
, Röbäck

Riksvägen Villa

Friliggande villa - 6 rok, 140 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Röbäck 1:9 Villa Ny
Typ: Friliggande villa
Rum: 6
Sovrum: 4
Boarea: 140 kvm
Tomtarea: 600 kvm
Byggår: 2019
Byggnadstyp: 1 3/4-plans villa

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Takbeklädnad: Klick tak rött
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump vattenburen golvvärme

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 22 600 kr/år.

Uppvärmning: 15 000 kr/år.

Renhållning: 1 800 kr/år.

Vatten och avlopp: 5 800 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 0 SEK (fastställt avseende år ).

Taxeringsvärde byggnad: 0 SEK

Taxeringsvärde mark: 0 SEK

Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark

Värdeår:

Tomt

(friköpt). under avstyckning kvm kan ändras

Servitut

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1968-09-05) , Naturreservat (2006-12-05) , Djurskyddsområde (2012-08-30) , Natura 2000-område (2002-01-24)

Rättigheter-last: Avtalsservitut Elledning,va-Ledningar,fiberkabel; Avtalsservitut Ledning; Ledningsrätt Starkström

Gemensamhetsanläggningar: Umeå Röbäck S:1, Umeå Röbäck S:10, Umeå Röbäck S:16, Umeå Röbäck S:18, Umeå Röbäck S:22, Umeå Röbäck S:49, Umeå Röbäck S:52. Skattetal: Mantal. 47/672.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Röbäck » Exklusiv nyproducerad västerbottensgård i härlig lantlig miljö

Unik möjlighet att förverkliga era drömmar om en nybyggd Västerbottensgård i Röbäcks lantliga miljö. Bo nära naturen och city i nyproduktion med en lyxig känsla där materialvalen håller hög kvalitet.

Här bor ni med gångavstånd till både förskolan Linblomman, Linnéaskolan och Röbäcks Skola. I närheten finns generösa områden för rekreation och motion i form av löparspår och de grönskande åkrarna. Det finns också gång och cykelbana som leder in till Umeå centrum.

Här har ni nära till vardagshandling på Ica Röbäck samt goda bussförbindelser.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Nu har ni möjligheten att att förverkliga era drömmar om en nybyggd Västerbottensgård som har allt ni önskar! Ni stiger in i stor hall med gott om avhängningsmöjligheter via garderober samt hatthylla. På golvet ligger ett klinker till målade väggar!

Hela nedre plan en en social och modern planlösning med utrymmen för familjen och umgänge med vänner. Den öppna planlösningen kombinerat med det härliga ljusinsläppet genom de exklusiva 3-glas, "elitfönster", ger er ett entreplan som flödar av ljus. . Golvet är beklätt med en 3-stavig ekparkett från Kährs som ligger på hela nedervåningen vilket skapar ett härligt rumssamband. Hela bottenvåningen upplevs ljus och rymlig.

Köket är valbart från Electrolux så här kan ni sätta er egen prägel med er egen stil, kakel ingår. Maskinparken består av kyl, frys, ugn, mikro, diskmaskin, häll och fläktkåpa.

I anslutning till köket finns allrummet med fönster i tre väderstreck, de öppna ytorna ger utrymme för många möbleringsmöjligheter. Allrummet och köket blir villans naturliga samlingsplats för familj och vänner.

Badrummet är modernt inrett med kakel och klinker med golvvärme. Här finner ni handfat med kommod, Gustavsberg WC och dusch.

Bottenvåningen inrymmer ett rymligt sovrum perfekt som föräldrasovrum som ligger avskilt från de övriga gemensamma ytorna. Sovrummet har närhet till eget badrum samt en rymlig klädkammare. Lyxigt utrymme för de vuxna eller tonåringen som önskar avskildhet.

Tvättstugan disponerar förutom Husqvarna tvättmaskin och torktumlare, även golvvärmecentral, elcentral, blandare och tvättbänk med låsbart skåp.

Via trapp i hallen tar ni er till övre plan som fördelar 3 sovrum, allrum samt stort badrum.

Ett av sovrummen är större och erbjuder plats för dubbelsäng och god förvaring. De andra två sovrummen passar utmärkt till barnen eller kontor/gästrum. Även här finner ni en enhetlig lyxig 3-stavsparkett i ek som löper genom hela övervåningen som tillsammans med det härliga ljusinsläppet vidhåller den nyproducerade idyllen.

Badrummet på övre plan är rymligt och via fönster ges ett fint ljusinsläpp. Väggar och golv är klädda med kakel och klinker som ger ett lyxigt intryck. Inredningen består av tvättfat med kommod, Gustavsberg WC och dusch.

Här får ni möjligheten att inreda ert drömhus från grunden i en fantastik idyll nära city!

Priset inkluderar anslutningsavgifter för vatten och avlopp samt el.

Pris
5 595 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

, Röbäck

Riksvägen Villa

Visa karta

Område - Röbäck

Röbäcks by ligger ca 4 km sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 80-talet. Hela området består av marknära bostäder. Bebyggelsen består av lägenheter och småhus med bostadsrätt och hyresrätt. Befintlig tallskog och naturmark har sparats. Närhet till daghem, skolor, el-ljusspår, motionsslingor, tennisbanor och motionshall. Livsmedelsbutik med vissa posttjänster ligger centralt i området. Mycket goda bussförbindelser till både centrum och Universitetet.

INTRESSEANMÄLAN